Головна » 2017 » Грудень » 20

          

Учні 3-Б класу (класний керівник Золотухіна Н.І.) за активну участь у міському конкурсі
малюнків «Пригоди Миколая у Львові» отримали нагороди від святого Миколая. Діти щиро дякують організаторам заходу ПраТ ,,Гал-ЕКСПО" та особисто Андрію Стегурі за оригінальні подарунки! Також учні стали переможцями у конкурсі дитячих малюнків «До Дня Гідності та Свободи». ... Читати далі »

Переглядів: 383 | Додав: Alexis | Дата: 20.12.2017

     

Найактивніші агітатори нещодавньої боротьби за великий та малий проекти мікрорайону – учні 8-В класу (класний керівник Іванів В.В.), мали змогу відчути себе державними діячами.
Депутат Львівської міської ради Роман Іванців організував екскурсію школярів до обласної ради. Учні мали змогу ... Читати далі »

Переглядів: 352 | Додав: Alexis | Дата: 20.12.2017

Високо-високо в небі пізнього вечора можна почути срібні дзвіночки – то на санчатах їде Святий Миколай. Їдуть санчата поміж зірочками, переїжджають із хмарки на хмарку, дзвоники ніжно дзвонять, а старий місяць весело посміхається. Він знає, що в цю ніч всі мусять бути щасливі! І ті, що роблять подарунки, і ті, кому їх роблять.

     

Добрі, щедрі та по-справжньому родинні свята відбулися у 1-А та 1-В класах (класні керівники: Баран Г.В., Сеньковська О.М.). У затишних класних кімнатах зібралось багато дітей, батьків, учителів. Головного гостя чекали дорослі та діти продовж року. І Святий Миколай також поспішав до діток щоб ... Читати далі »

Переглядів: 426 | Додав: Alexis | Дата: 20.12.2017

Investigationes
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915



+7 495 287-42-34 info@ucoz.com
Mirum
sample map