Головна » 2018 » Грудень » 22

   Львівські школярі долучилися до порятунку тварин. Роботи юних художників, які перемогли у конкурсі «До чотирилапих, як до себе», стали ілюстраціями для календаря на 2019 рік. За кошти від його продажу придбають перший у Західному регіоні банк крові для безпритульних собак.

Учасниками конкурсу стали учні 7-8 класів, які займалися за освітньою програмою «Маленький принц. Львів, що любить тварин». Конкурс проводили компанія «Кормотех», притулок для собак «Милосердя», ЛКП «Лев» за підтримки Навчально-методичного центру освіти міста Львова.

Загалом, цьогоріч на конкурс було надіслано 235 робіт, з числа яких обрали 15 переможців. 12 малюнків стали ілюстраціями до календаря на наступний рік, ще 3 роботи прикрасили святкові листівки.

Серед переможців конкурсу – учениця 7-А класу СЗШ № 97 міста Львова Софія Лемішко. Малюнок дівчинки «Тепло турботи зігріває навіть у найпохмуріший день» увійшов до благодійного календаря.

Учора у внутрішньому дворику Львівської копальні кави відбулося офіційне нагородження переможців. Софійці урочисто вручили диплом та подарунки. Організатори конкурсу також передали подяку вчителю біології СЗШ № 97 Ірині Романівні Кук, яка щиро виховує у своїх учнів любов та увагу до тварин. ... Читати далі »

Переглядів: 344 | Додав: dudaps | Дата: 22.12.2018

Investigationes
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915



+7 495 287-42-34 info@ucoz.com
Mirum
sample map