Головна » Архів матеріалів

     Мова – найнезбагненніший і найдосконаліший із феноменів людського суспільства. 21 лютого увесь світ відзначає День рідної мови. З цієї нагоди у школі відбулися тематичні заходи, в яких активну участь брали учні та вчителі. Найцікавіші та найкреативніші з них: квест «Найкращий знавець української мови» серед учнів 9-А та 10-А класів (Харатинович М., учитель української мови та Кук І.Г., учитель біології); оформлення тематичних стендів; чудове свято учнів 4-Г класу «Слово наше рідне – слово українське!» (М.Шульган, класний керівник і М.Білокур, асистент учителя). Учні виконували пісні, розповідали вірші, зачаровували запальними танцями.
Мово моя, ти чарівна зірниця,
Дорога, рідна, мила душі українця.
Ми з тобою ідемо в життя.
Тож розправ свої крила, лети на свободу.
І над світом чарівно звучи!
Закріпися навічно у серці народу,
Мово рідна моя, не мовчи!

Яремків Н.В., заступник директора з виховної роботи ... Читати далі »

Переглядів: 242 | Додав: Alexis | Дата: 25.02.2020

     Саме на таку тему відбувся інтерактивний «Урок з поліцейським» учнів 3-А та 3-В класу. Провів його інспектор відділу зв’язків з громадськістю Управління патрульної поліції у Львівській області старший лейтенант поліції Олег Мельник.
Учні брали активну участь у розмові, наводили яскраві приклади та ставили поліцейському актуальні питання.

Яремків Н.В., заступник директора з виховної роботи ... Читати далі »

Переглядів: 151 | Додав: Alexis | Дата: 25.02.2020

Горить свіча і пам’яті сльоза
Додолу з неї краплями стікає.
Земля ридає, плачуть небеса –
Героїв Україна пам’ятає.

     Пригадуючи ті події, віддаємо шану тим, хто проявив мужність, сміливість та силу духу тоді, шість років тому. Виховні години, уроки Пам’яті, перегляд телефільмів, участь в акції «Ангели пам’яті», хвилина мовчання, молитва… Саме такими реквіємними заходами запам’ятається День Героїв Небесної Сотні у нашій школі, день вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення їх пам'яті.
Схиляємо голови перед солдатами, волонтерами, медиками, капеланами, які сьогодні виборюють наше право бути незалежними, наше право бути...
Молимось та пам'ятаємо тих янголів, які тримають небо для нас - нашу Небесну Сотню та всіх тих, кого забрала війна.
Герої не вмирають! Слава Героям!


Яремків Н.В., заступник директора з виховної роботи ... Читати далі »

Переглядів: 163 | Додав: Alexis | Дата: 25.02.2020

Переглядів: 151 | Додав: dudaps | Дата: 16.02.2020

Призупинено навчальний процес у СЗШ №97 м.Львова з 06.02.2020 р. до 11.02.2020 р. включно.

Навчальний процес відновлюється 12.02.2020 р. (середа).

Адміністрація школи.

Переглядів: 173 | Додав: dudaps | Дата: 07.02.2020

     «Русалка Дністрова» - «кобзарева сестра» О.Гончар.

Учні 9-А класу разом з вчителем української мови та літератури Харатинович М.В. провели урок у музеї «Русалка Дністрова». Під час заняття учні ознайомилися з життям і діяльністю членів «Руської трійці» М.Шашкевичем, І. Вагилевичем і Я.Головацьким. Урок сприяв формуванню національної свідомості і вихованню гордості за славетних земляків, прагнення і далі вивчати цікаві сторінки історії та літератури рідного краю.

Яремків Н.В., заступник директора з виховної роботи ... Читати далі »

Переглядів: 178 | Додав: Alexis | Дата: 06.02.2020

     Сцена у відповідному вбранні: небо із золотими зірками та серпом-місяцем, інтер’єр сільської хати, сніг-сніжинки – все, як у повісті Гоголя. В актовій залі школи - аншлаг. Мюзикл «Черевички для Оксанки» викликає ажіотаж серед публіки. І недарма: на сцені юні актори – учні 1-А класу (класна керівниця Башенська І.В.). Чудова режисура, гра першокласників, сучасні пісні у виконанні шкільного хору «Струмочок» (керівник О.Яремків) та українські різдвяні обряди, гумор – все це створило святковий настрій у глядачів. Гасне світло, лунає музика і починається справжня містерія… Вакула, Оксана, Солоха, козаки та інші герої захопили своєю грою. Пісня у виконанні вчителя музичного мистецтва Матвєєвої Д.С., танець з хустинами додали ліричного настрою незабутньому дійству, а на завершення захоплюючого видовища - чудові віншування і колядки, які залишили приємне враження та подарували справжню насолоду від побаченого.

Яремків Н.В., заступник директора з виховної роботи ... Читати далі »

Переглядів: 184 | Додав: Alexis | Дата: 27.01.2020

Чи цьому дому та й веселому,
Чи дозволите колядувати,
Колядувати - дім звеселити,
Дім звеселити - дітей втішати!

     Цими днями учні 4-Б класу в актовій залі долучили всіх присутніх до Різдвяного вертепу. Вивчили колядки, підібрали костюми та чудовим дійством запили вогники віри та любові у серцях глядачів

«Ми сьогодні зібралися тут, в актовій залі, щоби святкувати нашу Коляду. Школярі зберігають та підтримують давні традиції та обряди. Їм не байдуже, хто вони є і якого роду. Христос ся рождає!» - підкреслила класна керівниця 4-Б класу Сидор М.В. ... Читати далі »

Переглядів: 151 | Додав: Alexis | Дата: 27.01.2020

      Працівники відділу профорієнтаційної та комунікаційної роботи Ігор Єсип і Роман Янович зустрілися з учнями 8-10 класів навчального закладу. Вони прочитали лекцію на тему «Безпечний інтернет. Кібербулінг». Лектори розповіли школярам про причини його виникнення та способи боротьби. Своєю чергою Роман Янович та Ігор Єсип продемонстрували презентаційний відеоролик про ЛьвДУВС. Інформацію, що прозвучала у відео, фахівці доповнювали відомостями про порядок подання вступниками документів, умови навчання й проживання курсантів і студентів, а також переваги, які має університет. На завершення працівники університету відповідали на питання школярів та роздавали усім охочим буклети з інформацією про виш.

Яремків Н.В., заступник директора з виховної роботи ... Читати далі »

Переглядів: 149 | Додав: Alexis | Дата: 27.01.2020

« 1 2 ... 29 30 31 32 33 ... 67 68 »
Investigationes
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915



+7 495 287-42-34 info@ucoz.com
Mirum
sample map