Головна » Архів матеріалів

Важлива розмова під такою назвою вчергове відбулась у навчальному закладі. Її провела старший інспектор ювенальної превенції Шевченківського ВП ГУНП у Львівській області старший лейтенант поліції Ольга Ковальчук. Учні 2-А класу (класний керівник Боднар Р.Я.) активно брали участь в обговоренні даної теми. Ця тема нині на часі, тож інформування школярів є вкрай важливим, адже лише так можна запобігти розповсюдженню цього прикрого явища.


Яремків Н.В., заступник директора з виховної роботи ... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 186 | Додав: Alexis | Дата: 15.10.2019

     Напередодні відзначення в Україні свята Покрови Пресвятої Богородиці, Дня захисника України та українського козацтва у нашій школі 28-ий раз поспіль відбулися козацькі забави. Юнаки та юнки, вшановуючи пам'ять славних предків, доводили, що вони – їх гідні нащадки.
Під час Змагу панував особливий патріотичний дух, відчуття єдності та велике емоційне піднесення. Хоча кращі з кращих були в кожному етапі змагань, та перемогла все ж таки козацька дружба! І, як годиться, учасники отримали нагороди: грамоти та пам’ятні призи від кавової фабрики «Галка». Цьогорічний переможець, команда СЗШ № 97, отримала головний приз – макітру смачнезних вареників і почастувала ними всіх учасників змагань.

Яремків Н.В., заступник директора з виховної роботи ... Читати далі »

Переглядів: 171 | Додав: Alexis | Дата: 15.10.2019

    Уроки пам’яті на території Меморіалу Героїв Небесної Сотні провели для учнів 7-Б та 8-А класів класні керівники Палій Н.В. і Кіщак О.Б. Такі заняття були організовані задля виховання учнівської молоді у дусі українського патріотизму та збереження пам’яті про героїв, які присвятили своє життя служінню українському народу.
«Нам необхідно шанувати і захищати свою державу. Треба вірити, що все буде гаразд із нашою країною. І найважливіше: завжди повинні пам’ятати, що ми українці!», – сказали учні школи.

Яремків Н.В., заступник директора з виховної роботи ... Читати далі »

Переглядів: 153 | Додав: Alexis | Дата: 11.10.2019

 Напередодні Дня захисника України у нашій школі відбувся «Урок мужності» для учнів 9-11 класів на тему «Година спілкування з воїнами АТО» які зараз є курсантами Національної академії сухопутних військ імені гетьмана П.Сагайдачного.
  Під час неформального спілкування офіцери разом із старшокласниками обмінювалися думками щодо «гібридної» війни на Сході, рис сучасних військовослужбовців та значення слова «мужність». Гості зустрічі наголосили, що боротьба за Батьківщину – священний обов’язок кожного чоловіка, а юнакам побажали вирости гідними синами, які з честю носитимуть ім’я українця.


Яремків Н.В., заступник директора з виховної роботи ... Читати далі »

Переглядів: 169 | Додав: Alexis | Дата: 11.10.2019

  Урок - гра «Бартер та торгівля» між учнями 7 класів (учитель – Стеців І.Р.). Школярі розмірковували над питаннями: Як виникли гроші? Що таке бартер? Що означає обміняти товар? Гроші були народжені торгівлею? Чому? Що вигідніше?
Діти під час заняття розвивали аналітичне та систематичне мислення, творчо підходили до відповідей на поставлені запитання, робили власні судження.

Яремків Н.В., заступник директора з виховної роботи ... Читати далі »

Переглядів: 200 | Додав: Alexis | Дата: 10.10.2019

Переглядів: 192 | Додав: dudaps | Дата: 10.10.2019

   Учні 4-А класу разом з класним керівником Галанюк М.В. побували в Астрономічній обсерваторії в Брюховичах. Працівники обсерваторії ознайомили дітей із приладами та устаткуванням, зокрема, із будовою телескопа. Школярі мали нагоду бачити через телескоп кільця Юпітера, Сатурн та його супутники, поверхню Місяця. Спостерігали за зоряним небом і вчилися розпізнавати різні сузір'я. Усі присутні на екскурсії були вражені побаченим, отримали величезне задоволення і ще довго обговорювали та ділилися враженнями. ... Читати далі »

Переглядів: 181 | Додав: Alexis | Дата: 03.10.2019

    $IMAGE6$ 27 вересня 2019 року - Всесвітній день туризму! Учні СЗШ 97, разом з класними керівниками 8-Б класу Ольгою Мазуркевич та 5-А Іриною Стеців, проклали свою туристичну стежку: Тернопіль - Збараж. А також побували в етно майстерні Коза - Дереза - це єдина українська компанія, вироби якої потрапили в світову тренд зону «Christmas world» в секції «Vivid heritage»
Хоча мандрівка тривала лише один день, та в дітей залишилось багато цікавих вражень та позитивних емоцій.

Яремків Н.В., заступник директора з виховної роботи ... Читати далі »

Переглядів: 163 | Додав: Alexis | Дата: 30.09.2019

   Учні 8 класу поринули в історію про ПАТ "Галичфарм" корпорації ,,Артеріум", одержали значний обсяг інформації про процеси виготовлення різноманітних лікарських препаратів, були залучені до цікавих експериментів.
Дана екскурсія проводилась з метою допомоги конкретизувати раніше набуті знання і дати нові, посилювати інтерес до хімії, а також до фармакологічної галузі. ... Читати далі »

Переглядів: 161 | Додав: Alexis | Дата: 30.09.2019

  Управління «Служба у справах дітей» Львівської міської ради провело міський конкурс малюнків «STOP БУЛІНГ» серед дітей-мешканців м. Львова та визначило переможців.
Творчий доробок Оленки Кернер, учениці 8-В класу (класний керівник Кук І.Г.) посів почесне 2-ге місце. Робота розміщена у вигляді соціальної реклами за адресою: м. Львів, вул. Луганська. Вітаємо переможницю!!!

Яремків Н.В., заступник директора з виховної роботи ... Читати далі »

Переглядів: 194 | Додав: Alexis | Дата: 27.09.2019

« 1 2 ... 34 35 36 37 38 ... 67 68 »
Investigationes
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915



+7 495 287-42-34 info@ucoz.com
Mirum
sample map