Головна » Архів матеріалів

«Основи фінансової грамотності». Поки такі уроки ще тільки в теорії, та учитель географії Стеців І.Р. вже готує освічених дітей, які б знали ціну грошам та вміли ними розпоряджатись. 
Надзвичайно цікавий, креативний урок з основ фінансової грамотності на тему: «Хочу купити товар» провів для школярів колишній учень нашої школи Василь Грем. Він наголосив, що це дуже актуально у часи, коли люди витрачають більше, ніж заробляють. Щоб у майбутньому в Україні було фінансово освічене населення, потрібно навчати дітей вже сьогодні.

... Читати далі »

Переглядів: 400 | Додав: dudaps | Дата: 31.10.2018

У нашій школі пройшов цікавий квест бадьорості та здоров'я «Знайди Осінь». Команди учнів 1-4 класів боролися аби «знайти» Осінь, що заховалась у своїх щедрих дарах. Програма змагань була цікава й різноманітна: естафети на спритність, швидкість, розвиток координації рухів, уваги. Діти залюбки брали участь у всіх естафетах, вболівали за своїх учасників та мали чудовий настрій.
Свято пройшло весело та дуже сподобалося учням та педагогам. Береснева М.І., учитель фізичного виховання і водночас організатор квесту, подякувала за активну участь та відзначила, що всі учасники були жвавими, креативними та націленими на перемогу.

 

... Читати далі »

Переглядів: 249 | Додав: dudaps | Дата: 31.10.2018

  Замок Дубно, Тараканівський форт все це побачили під час поїздки в Рівненську область учні 6-А класу (класний керівник Антоняк С.І.) та 6-Б класу (класний керівник Палій Н.В.). Дехто зараховує Тараканівський форт навіть до числа найбільш містичних місць України. Тут, в лісових хащах гаснуть ліхтарі, розряджаються батарейки мобільних телефонів, із підземелля іноді доносяться дивні голоси…
Це була надзвичайно цікава подорож! Незважаючи на осінню прохолоду, всі залишилися задоволеними. Було дуже цікаво та весело. Діти дізнались багато цікавих фактів із історії рідного краю, мали змогу пройти моторошними підземеллями Дубнівського Замку, зануритися в атмосферу старовини.

Яремків Н.В., заступник директора з виховної роботи ... Читати далі »

Переглядів: 454 | Додав: Alexis | Дата: 26.10.2018

  Доброта - найбільша цінність нашого життя. Так, це саме та якість, що коштує так дешево, але цінується так дорого. Її не можна купити ні за які гроші .
Саме таку важливу тему розглянули на зустрічі класний керівник 4-Г класу Гренюх Х.Р. і практичний психолог Кульчицька Л.С. Вони підготували та провели батьківські збори семінар - тренінг «Світ потребує твоєї доброти».
Цікаве та неповторне наше довкілля. І як же важко у ньому побачити дитячу душу, зробити так, щоб вона відкрила нам, дорослим, свої таємниці! Щоб крокувати разом з дітьми упев­неним кроком, нам усім слід розвивати в собі доброту, творчість, мудрість, оптимізм, терпіння, скромність.

Яремків Н.В., заступник директора з виховної роботи ... Читати далі »

Переглядів: 291 | Додав: Alexis | Дата: 22.10.2018

  Сьогодні нам звично бачити поруч із собою книжки. Вони є у кожній родині. Книга – одне з найбільших чудес, створених людиною. Учні 3-А класу (класний керівник Галанюк М.В.) долучилися до великої таємниці першодрукарів. Саме для них був організований майстер-клас з основ поліграфії. Провела його заступник декана заочного факультету УАД, доцент Чорнозубова Галина Андріївна, бабуся учня 3-А класу Мирки Данила. Діти побачили копію оригіналу першого східнослов‘янського «Букваря» який у 1574 році виготовив у м. Львові Іван Федоров. Ознайомилися з друкарською формами та елементами з яких вони складаються, літерами українського шрифта. Також з особливістю виготовлення ілюстрації на прикладі портрета Тараса Шевченка.

Яремків Н.В., заступник директора з виховної роботи ... Читати далі »

Переглядів: 270 | Додав: Alexis | Дата: 22.10.2018

І не буде переводу
Українському народу
Доки із глибин сторіч
Долина козацький клич.

  «Козацький змаг на Покрови» у нашій школі проводиться 27-й рік поспіль. Цьогорічне свято ми відзначали з нагоди 76-ї річниці утворення УПА, Дня Українського козацтва та Дня Захисника України.
Розпочався захід з урочиcтої частини, вшанування полеглих воїнів УПА та Героїв ССО, покладання квітів до пам’ятного Знаку загиблим за волю та незалежність України. Продовженням свята стали спортивні змагання у яких взяли участь команди п’яти навчальних закладів, а саме: СЗШ №№ 30, 54, 81, 97, 99. Директор школи П.Крупник, вітаючи учасників, побажав їм цікавих змагань та достойних перемог. Юнаки продемонстрували ... Читати далі »

Переглядів: 298 | Додав: Alexis | Дата: 18.10.2018

Випала, солдате, тяжка тобі доля,
В бою здобувати для Вкраїни волю.
У лиху годину захисти державу.
Слава Україні і Героям Слава!

  На сході країни в районах проведення АТО ситуація залишається складною. У госпіталях та лікарнях по всій країні лікуються тисячі поранених наших бійців. Саме зараз найбільше вони потребують уваги та підтримки. 
Нещодавно учні 3-Б класу (класний керівник Сидор М.В.) передали солдатам Військово - медичного клінічного центру Західного регіону свої листівки та малюнки аби привітати їх з Днем Захисника України, Днем Козацтва та святом Покрови. Ідея належить волонтерові Марічці Кук - лікарю–інтерну кафедри педіатрії ФПДО ЛМГУ ім. Д.Галицького. Військові на знак подяки дітям написали на прапорі слова вдячності та побажання юним патріотам любити свою Батьківщину і добре вчитися.

Яремків Н.В., заступник директора з виховної роботи ... Читати далі »

Переглядів: 201 | Додав: Alexis | Дата: 17.10.2018

   Напередодні Дня захисника України у нашій школі відбувся «Урок мужності» для учнів 9−11 класів. «У житті кожної молодої людини є момент, коли необхідно прийняти одне з найважливіших рішень - обрати майбутню професію. Багато школярів вагаються у виборі майбутньої професії. Тож ми допомагаємо молодим людям зробити свій вибір», - сказав курсант Національної академії сухопутних військ ім.П. Сагайдачного Ярослав Межовікін. Він розповів про історію Академії та особливості підготовки сучасних офіцерів. Наголосив, що професія військового в сучасних умовах є досить актуальною для України. Добре вчитися, працювати над собою, підтримувати українське військо та вірити в перемогу — на завершення з такими словами звернувся до старшокласників курсант. На його думку, такі зустрічі, які, до речі, вже давно стали традиційними, приносять велику користь.

Яремків Н.В., заступник директора з виховної роботи ... Читати далі »

Переглядів: 274 | Додав: Alexis | Дата: 16.10.2018

   Є професії, про які ми знаємо здебільшого з фільмів, телевізійних новин, сторінок книжок. Саме до такої категорії й належить небезпечна, важка, але дуже необхідна професія рятувальника. Як же насправді проходять оперативно-рятувальні заходи? Як швидко спецтранспорт дістається до потрібного місця? До якого поверху може дістати пожежна драбина? Аби дізнатися відповіді на ці та безліч інших запитань, учні 4-Б класу (класний керівник Золотухіна Н.І.) вирушили на екскурсію до університету безпеки життєдіяльності.
Фахівці ДСНС на початку ознайомили дітей з сучасними автомобілями, які при потребі повинні дуже швидко виїхати на місце події.
... Читати далі »

Переглядів: 287 | Додав: Alexis | Дата: 16.10.2018

« 1 2 ... 43 44 45 46 47 ... 67 68 »
Investigationes
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915



+7 495 287-42-34 info@ucoz.com
Mirum
sample map