Головна » 2017 » Лютий » 25 » Нещодавно у Польщі в Гурові Іловецькому побувала делегація СЗШ № 97 м. Львова.
01:02
Нещодавно у Польщі в Гурові Іловецькому побувала делегація СЗШ № 97 м. Львова.

На сучасному етапі розбудови європейського вектору України важливим є налагодження співпраці з партнерами в освітньому секторі. Ось чому реалізація міжнародних проектів, які дедалі активніше організовуються різноманітними фундаціями для навчальних закладів, стають пріоритетними.

Україну і Польщу єднає спільне слов’янське коріння. Польща, як і Україна, протягом тривалого часу йшла до своєї незалежності. Зараз наші держави мають одну позицію щодо ключових питань економічного розвитку та європейської інтеграції, тому взаємодія двох країн, культурне єднання народів є запорукою подальшого процвітання.

Нещодавно у Польщі в Гурові Іловецькому побувала делегація СЗШ № 97 м. Львова. Метою відрядження якої була участь у цікавих заходах, а також обговорення умов і планів подальшої співпраці.

Комплекс шкіл з українською мовою навчання «Zespół Szkół z Ukraińskim Językiem Nauczania w Górowie Iławeckim» – це гостинний дім, який приймає охочих до праці та творчості дітей з усіх куточків України. Щира і тепла атмосфера, що панує у стінах цього привітного закладу проростає у серцях дітей любов’ю до України, до історичної пам’яті народу. Учасники делегації, запрошені на «Батьківські збори 2017», були приємно вражені майстерністю художніх колективів «Думка» та «Журавка», зворушені ліричними українськими піснями, котрі не залишили байдужими ні українських, ні польських глядачів.

Педагоги та учні школи запевнили про готовність до співпраці з нашим навчальним закладом.  Члени делегації засвідчують глибоку повагу і вдячність директору школи Ользі Сич і почесному директорові Миронові Сичу за професійну майстерність, педагогічний талант, душевну щедрість і виховання учнів, а також чудові враження від перебування у закладі.

Підсумовуючи поїздку, можна зазначити, що завдяки майбутній співпраці вчителі нашої школи зможуть ще більше збагатити свій педагогічний досвід творчими здобутками, працювати над поповненням необхідних знань з напрямків європейської інтеграції, європейського співтовариства та використати сучасні форми, методи організації навчально-виховного процесу, таким чином сприяти самореалізації молоді України.

Міжнародна співпраця відкриває багато можливостей, і, якщо ми хочемо знайти нові шляхи для успіху своєї школи і власного самовдосконалення, необхідно шукати та реалізувати їх. Адже освіта у глобальному просторі – це підкорення нових вершин і нових стратегій, які допоможуть учням ставати успішними у дорослому житті.

Переглядів: 372 | Додав: dudaps | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Investigationes
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915



+7 495 287-42-34 info@ucoz.com
Mirum
sample map