Головна » 2017 » Травень » 2 » «Професія рятувальник».
09:07
«Професія рятувальник».

Мій титане, мужній вогнеборцю!

Я до тебе із пошаною звертаюсь.

Твоїм розумом й гарячим серцем

І хоробрістю і силою пишаюсь!..

Чи їздили ви у пожежній машині? А бачили пожежника, схожого на космонавта? Ні? А ми бачили! Мабуть, однією з найбільш цікавих та корисних екскурсій для школярів є екскурсія до пожежної частини.

20 квітня 2017 року для учнів 4-В класу СЗШ № 97 відбувся незвичайний інтерактивний урок з курсу «Основи здоров’я». Проходив він у пожежній частині міста Львова. Вогнеборці розповіли учням про способи гасіння пожежі, про захист від вогню та можливості сучасних пожежних машин. Школярі ознайомилися з тонкощами професії рятувальника, побачили пожежний автомобіль та захисне спорядження пожежних-рятувальників, бойовий одяг, пожежно-технічне обладнання для гасіння пожеж та рятування людей. Побачили учні як відпочивають пожежники, як вміють швидко реагувати на виклик, а також які вони сміливі, відважні.

Цікавими і повчальними була бесіда про причини виникнення пожеж, небезпеку пустощів із вогнем та вибухонебезпечними предметами. Також рятувальники розповіли школярам про правила пожежної безпеки в побуті, заборону спалювання сухої трави та як необхідно діяти в разі виникнення пожежі чи будь-якої надзвичайної ситуації.

Урок видався дуже цікавим, а головне корисним для дітей, адже дав можливість познайомитись із героїчною професією - рятувальника та навчити їх безпеці життєдіяльності. Після побаченого і почутого кожен учень глибше зрозумів важливість та героїчність професії пожежника. Це заняття познайомило школярів з професією героя-рятувальника та навчило дітей безпеці життєдіяльності.

Звичайно, після спілкування з вогнеборцями не тільки хлопчики, але й дівчатка захотіли стати пожежниками.

Діти запевнили всіх, що такий урок їм запам’ятається назавжди!

Яремків Н.В., заступник директора

з виховної роботи

Переглядів: 504 | Додав: dudaps | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Investigationes
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915



+7 495 287-42-34 info@ucoz.com
Mirum
sample map