Головна » 2018 » Червень » 4 » «Гастромандри: свято для душі та шлунку»
00:34
«Гастромандри: свято для душі та шлунку»

  Естафету прощання з початковою школою перейняли учні 4-А класу (класний керівник Боднар Р.Я.) разом з однокласниками 4-Г класу (класний керівник Яцик Н.І.). Зробили це вони в дуже оригінальний спосіб, здійснивши поїздку у с. Дмитровичі Мостиського району Львівської області до фермерського господарства «Шеврет» (з французької «кізонька»). Відвідали майстерню з виробництва козиного сиру за традиційною французькою технологією, продегустували різноманітну фермерську продукцію власного виробництва (а це 16 видів сирів: Томет, Сігалон, Дмитров’єн, Бюш, Кротен та ін., що виготовлені виключно з молока місцевих кіз) та познайомилися з усіма мешканцями ферми. Екскурсантів вразив зовнішній вигляд дегустаційної зали у старовинному стилі. Власник ферми відтворив інтер’єр кімнати рідного дому, як спогад про дитинство та привіз із Батьківщини багато старовинних речей, намагаючись таким чином якнайглибше втілити у життя свою мрію.
Учні та вчителі поверталися додому переповнені позитивними враженнями, бо змогли почерпнути для себе багато корисного. У всіх залишились незабутні спогади від прощання з 4-тим класом.

Яремків Н.В., заступник директора

з виховної роботи

Переглядів: 35 | Додав: Alexis | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Investigationes
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915



+7 495 287-42-34 info@ucoz.com
Mirum
sample map