Головна » 2018 » Грудень » 26 » «Я на світі такий один». Василь Симоненко
14:11
«Я на світі такий один». Василь Симоненко

Частіше усього складається так, що на долю найкращих, найталановитіших людей випадає багато випробувань, і їхнє життя уривається трагічно й неочікувано. Так склалося і з життям талановитого українського поета Василя Симоненка.
Ти знаєш, що ти — людина.
Ти знаєш про це чи ні?
Усмішка твоя — єдина,
Мука твоя — єдина,
Очі твої — одні.

Саме такі слова та багато іншої поезії лунали зі сцени актової зали під час     пам’ятного заходу «Іду до вас із забуття воскреслий» у виконанні учнів 8-А та 10-А класів. Глядачі з величезним захопленням слухали вірші не тільки українською, а й англійською мовами. Лунали пісні у виконанні ансамблю дівчат «Мальви» та дяка церкви Віри, Надії, Любові та їх матері Софії Богдана, котрий написав власну музику на вірші Симоненка. Саме вони справили незабутнє враження на глядачів. Вечір пройшов на високому рівні. Підготували його: Харатинович М.В., учитель української мови та літератури, Бузікевич О.Г., учитель англійської мови, Матвєєва Д.С., учитель музичного мистецтва, Антонів Л.О., вчитель інформатики.
Симоненкова дорога – важка, трагічна і коротка. Але пам’ять про нього вічна, вона живе у наших серцях, любов до його творчості безмірна.

Яремків Н.В., заступник директора з виховної роботи

Переглядів: 286 | Додав: Alexis | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Investigationes
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915



+7 495 287-42-34 info@ucoz.com
Mirum
sample map