Головна » 2018 » Грудень » 26 » «Квест – це цікаво»
14:55
«Квест – це цікаво»

   Не обов’язково бути професійним археологом, щоб податися у пошуки за скарбами! У нашій школі відбувся квест з англійської мови для учнів 4-А та 4-В класів «Find a treasure». Оскільки учасниками були молодші школярі, то й тематику організатори – Іванів В.В., учитель англійської мови та квестери: Хабурська С., Галапац К., Степанченко В., Данчук А., обрали відповідну – «Знайди скарби».
У квесті взяли участь команди: «Happy friends», «The Dnieper» і «Fanny friends» змагались у пошуку скарбу, пройшовши всі пункти, передбачені квестовою програмою. Шукаючи визначені пункти, діти виявляли здібності справжніх шукачів. Умови квесту полягали в активному пошуку таємних станцій, де на дітей чекали цікаві завдання. Школярі взяли участь у дотепних та таємничих перегонах, де потрібно було виявити сміливість і кмітливість, розум та креативність. Учні з захопленням виконували завдання, а вони були різноманітними, цікавими, наповненими атмосферою таємниць. За правильні відповіді вони одержували підказку, де знаходиться наступна станція.
Завдяки спільним зусиллям учителя та учнів квест пройшов весело і цікаво, діти отримали багато позитивних емоцій, а головне те, що пошук скарбів (цукерок) ще більше згуртували класні родини.

Яремків Н.В., заступник директора з виховної роботи

Переглядів: 290 | Додав: Alexis | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Investigationes
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915



+7 495 287-42-34 info@ucoz.com
Mirum
sample map