Головна » 2018 » Травень » 3 » СЗШ № 97. «Музей повинен одночасно бути і школою, і храмом»
16:22
СЗШ № 97. «Музей повинен одночасно бути і школою, і храмом»

З дитинства багато хто звик до стереотипу, що музей — це тихо і нудно проведений час серед старих запилюжених речей, які мало що промовляють. Сьогодні музеї типу «забери руки, замовкни і слухай екскурсовода» відходять у минуле.
  
Учні 4-Г класу та їх класний керівник Яцик Н.І. взяли участь у музейному уроці в експозиції «Українське мистецтво ХХ ст.» на тему «Частини мови». Діти не тільки показали вміння працювати в групах, де розв’язували поставлені перед ними завдання, а й освоїли техніку малювання на склі. Особливо сподобався школярам тематичний квест, у якому учні шукали слова, що належать до різних частин мови. Проведений музейний урок, який діти пізнали завдяки школі, позитивно впливає на їхнє світобачення.
Учителі нашої школи переконані, що музейні уроки залишають в дитини яскраве враження про факти, які їй розповідали, і сприяє розвитку пам'яті. Також розвивають навички критичного мислення та вміння, а ще — дають відчуття приємного і пізнавального спілкування.
Наші відвідувачі подякували за теплий прийом завідувачу художньо-меморіального музею Леопольда Левицького (відділ Національного музею у Львові імені Андрея Шептицького) Людмилі Співак.

Яремків Н.В., заступник директора

з виховної роботи

Переглядів: 339 | Додав: Alexis | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Investigationes
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915



+7 495 287-42-34 info@ucoz.com
Mirum
sample map