Головна » 2016 » Березень » 17 » Воїнам АТО присвячується.
14:44
Воїнам АТО присвячується.

Не хочемо війни страшної,
Не треба чорних нам могил 
Не треба люті нам чужої-
Нехай панує в світі мир!

Ніщо так не об’єднує людей, як біда. Сьогодні ж вона на всіх одна — війна, хоч як би ми її не називали. Хтось бере у руки зброю і йде захищати рідну землю, а хтось допомагає фізично, фінансово чи морально. В прагненні підтримати наших відважних вояків єднаються і дорослі, і діти. 

Учні СЗШ № 97 м. Львова в особливий спосіб вирішили підтримати і надихнути на швидшу перемогу всіх воїнів АТО. Вони зняли відеозвернення. 

Відеокліп (оператор, відеомонтаж Дуда П.С.)  робився з думкою про тих, хто сьогодні на фронті, на кого з надією і вірою дивиться вся країна. Сюжет виник зараз, під час війни. Адже кожного ранку ми прокидаємось з надією, що сьогодні все буде добре. Нарешті ми почуємо таке бажане, довгоочікуване слово «мир». Стане тихо і спокійно на Сході нашої держави, де виборюється право на щасливе життя.
Актори кліпу, а це – діти учасників АТО, дружина воїна АТО (Антонів Л.О., учитель інформатики і режисер відео) після завершення зйомок ще більше зрозуміли, що означають такі звичайні слова як незалежний, вільний. Усвідомили, як це бути справжніми патріотами, яке велике значення мають слова нашого Гімну, який рідний і дорогий нам синьо-жовтий прапор.

Наші школярі твердо вірять в те, що мужні воїни відстоять незалежність і цілісність України і просять Бога щоб захистив усіх, хто зараз перебуває на передовій і щоб наші герої повернулися живими!

Вертайтесь, рідненькі, живими!
Хай янголи вас захищають,
Своїми крилами святими 
Від куль ворожих закривають.

Переглядів: 803 | Додав: dudaps | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Investigationes
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915



+7 495 287-42-34 info@ucoz.com
Mirum
sample map