Головна » 2017 » Березень » 22 » «Байдужих бути не повинно...».
11:03
«Байдужих бути не повинно...».

Червоний Хрест. Ці слова у різних людей викликають однакові почуття: милосердя, турбота, самовідданість, доброта.

Милосердя. Воно походить від слів: миле, добре серце. Виховати це почуття ніякими інструкціями чи законами неможливо.

Червоний Хрест надає можливість навчитися в інструкторів кваліфікованої першої медичної допомоги за сучасними Європейськими стандартами з використанням сучасних технологій на максимально модернізованих манекенах та новітньому обладнанні. Тому, не втрачаємо шанс отримати безцінні сучасні знання та навички!

Під егідою районного Товариства Червоного Хреста України 17 березня 2017 р. у нашій школі відбувся захід з навчання навичкам першої невідкладної допомоги для учнів 10-х класів.Заняття відбулося у актовій залі школи.

Учасники мали змогу наочно побачити як правильно надавати допомогу. Під час практичних занять учні навчилися робити серцево-легеневу реанімацію, накладати основні види пов’язок, надавати потерпілому допомогу в разі капілярної, венозної та артеріальної кровотечі, а також користуватися засобами індивідуального та колективного захисту на випадок застосування небезпечних хімічних речовин.

«Ми щиро вдячні всім учасникам заходу, – сказала голова Шевченківської районної організації Товариства Червоного Хреста України Наталія Семочко. Дякуємо учням та вчителям, які приєдналися та були активними учасниками заняття. Іноді життя людини вирішують лічені секунди та хвилини. Вчасно надана перша медична допомога неодноразово рятувала людей не лише від смерті, а й від інвалідності. Вміння володіти навичками першої медичної допомоги, на мій погляд, необхідне кожному. Сьогодні, у зв’язку з складною суспільно-політичною ситуацією в країні, такі навчання вкрай необхідні».

Яремків Н.В., заступник директора з виховної роботи

Переглядів: 381 | Додав: dudaps | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Investigationes
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915



+7 495 287-42-34 info@ucoz.com
Mirum
sample map