Головна » 2017 » Травень » 28 » «Будьте свідками Христа».
23:55
«Будьте свідками Христа».

Шлях мій не рожами-тернем устелений.

Буду я мати для себе за честь

Вперто нести, як Тобою повелено,

Долі своєї призначений хрест.

Бути собою ніколи не було легко, ще важче здійснювати своє покликання в часи непевності, які ми переживаємо тепер.Але горе людині яка перестає бути собою, яка втрачає себе.

Життєва доля патріарха Йосифа переконує нас у тому, що з глибокою вірою та Божою допомогою людина незламної волі, яка не зрікається своєї Богом даної сутності, не зраджує свого покликання та здійснює своє служіння, за будь-яких обставин переможе у двобої зі злом та неправдою

2017 - цей Рік пам'яті патріарха Йосифа Сліпого. Саме в цей рік відзначається 125-та річниця з дня його народження.

10 травня 2017 року – великий день для школярів СЗШ № 97, якого вони з нетерпінням очікували та до якого довго готувалися: розучували пісні, прикрашали зал та, головне, старалися бути добрішими і працьовитішими, як наставляв великий предстоятель Української Греко-Католицької Церкви. В актовій залі відбувся надзвичайно повчальний духовний захід «Будьте свідками Христа». Учні, вчителі та гості подивилися і тепло сприйняли виступ юних артистів школи – учнів 2-Б класу. Свято підготували: класний керівник Золотухіна Н.І. та катехит храму Віри, Надії, Любові та їх матері Софії п.Віра. Цей захід присвячений життю, мужності та прикладові одного з великих діячів ХХ століття, кардинала Йосифа Сліпого, отця і глави Української Греко-Католицької Церкви. Він був натхненним ученим, священиком і єпископом, який блискуче керував стадом мучеників і пропалих безвісти. І, безумовно, був великим українцем свого часу.

«Постать патріарха є великим скарбом не тільки нашої Церкви, постать такого рівня належить всьому українському народу. І ми дуже хочемо цим скарбом, цим багатством щедро поділитися», - зазначила Класний керівник 2-Б класу Золотухіна Н.І.

Заступник директора з виховної роботи Яремків Н.В. наголосила, що виростуть гідними людьми діти, які виховуються в найкращих християнських традиціях та завжди пам’ятають слова патріарха Йосифа Сліпого, ніби звернені до кожного з них, до кожного українця: «Навчіться, що все своє, рідне, треба любити. Любіть свій нарід, за нього постійно моліться, для нього працюйте, вчіться і жийте».

В цей ювілейний рік нашого патріарха Йосифа заохочуємо всіх замислитися, ким ми є та яким є наше завдання в цьому земному паломництві до вічності, у нашій сьогоднішній мандрівці «крізь терни до зірок».

Отче наш, великий і єдиний

Що на небі з-перед всіх віків,

Ти на смерть послав свойого сина,

Щоб спасти нас від усіх гріхів,

Яремків Н.В., заступник

директора з виховної роботи

 

Переглядів: 511 | Додав: dudaps | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Investigationes
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915



+7 495 287-42-34 info@ucoz.com
Mirum
sample map