Головна » 2019 » Лютий » 1 » ДЕНЬ відкритих дверей.
12:41
ДЕНЬ відкритих дверей.

У Львівському національному університеті імені Івана Франка проведуть День відкритих дверей, на якому, вперше, будуть одночасно представлені всі факультети, коледжі та освітні можливості для абітурієнтів.

09 лютого 2019 р. у холі головного корпусу ЛНУ ім. Івана Франка, за адресою: вул.Університетська, 1, відбудеться День відкритих дверей у новому форматі.

Абітурієнти не тільки спілкуватимуться з викладачами, але й візьмуть участь у майстер-класах, мотиваційних лекціях, воркшопах.

Заплановані події:

-          квест з логічними загадками, побудованими на реальних подіях;

-          майстер-класи про відеоблогінг та акторську майстерність;

-          інтелектуальна гра «Що? Де? Коли?»  для молодих юристів;

-          воркшоп з програмування та багато іншого.

Спікери заходу – фахівці-практики у різних галузях, випускники ЛНУ ім. Івана Франка: Марічка Кужик, кореспондент ТСН розкаже про журналістику. Олеся Шаповал, виконавчий директор і співзасновник Агенства Іноземних Мов «ІнтерПереклад», розповість про практичну діяльність перекладача. Олекса Стельмах, директор компанії Leobit, говоритиме про особливості роботи в ІТ та інші.

 

Детальна інформація про подію: https://www.facebook.com/events/382497092552917/?ti=cl

або за хештегом #Lnu_open_to_you  в соцмережах

Facebook (https://www.facebook.com/search/top/?q=%23lnu_open_to_you&epa=SEARCH_BOX),

Instagram(https://www.instagram.com/lviv_university/?utm_source=ig_profile_share&igshid=6kfwggy4vs67&fbclid=IwAR23zObnvlN3uC_LTOoX1A5qb9IK0u-EQ6CnEsKPaPwLrY4-3m0ZTgWR_98),

Telegram (@lviv_university_official).

 

Контакти: Відділ інформаційного забезпечення (вул. Університетська,1, кімната 5)

 email: disifnul@gmail.com,  тел. 0961230493


Національний університет «Одеська юридична академія» – провідний спеціалізований вищий навчальний заклад і лідер юридичної освіти в Україні.

Сьогодні Національний університет «Одеська юридична академія» – це стабільно висока якість освіти і затребуваність випускників на ринку праці, це визнаний міжнародний авторитет і великі академічні зв'язки з кращими вишами світу. Наш Університет динамічно розвивається і вдосконалюється, ми впроваджуємо в освітню діяльність новітні технології, щоб відповідати постійно зростаючим стандартам освіти.

Факультет адвокатури – провідний структурний підрозділ Університету, наш факультет – це добрі традиції минулого, стабільність сьогодення і впевненість у майбутньому!

Запрошуємо Вас до співпраці у профорієнтаційному напрямку, просимо посприяти розповсюдженню наших рекламних матеріалів серед учнів Вашої школи, а також в соціальних мережах. У відповідь ви можете розраховувати на нашу науково-організайну підтримку.

Ми завжди відкриті до співпраці.

Запрошуємо Вас на День відкритих дверей, що відбудеться 16 лютого об 11.00 за наступною адресою: м.Одеса, вул.Академічна, 2. За більш детальною інформацією звертайтесь до заступника декана факультету адвокатури к.ю.н., доцента Серебра Михайла Володимировича, тел.: (063)-945-34-26

З повагою,

декан факультету адвокатури

Євген Сергійович Хижняк

Переглядів: 324 | Додав: dudaps | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Investigationes
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915



+7 495 287-42-34 info@ucoz.com
Mirum
sample map