Головна » 2018 » Березень » 25 » ФОТОЗВІТ з флешмобу "Читаємо Шевченка".
20:08
ФОТОЗВІТ з флешмобу "Читаємо Шевченка".

Кобзарю!
Знов до тебе я приходжу,
бо ти для мене совість і закон. 

                                              Ліна Костенко

В історії кожного народу є імена, з якими пов’язана їх слава, велич і національна гордість. Саме таким і є для України ім’я безсмертного Кобзаря – Тараса Григоровича Шевченка. Воно є символом духовного здоров’я, художньої сили народу, його краси і мужності, лицарських чеснот, подвижництва, совісті, гуманізму.

Учні нашої школи стали учасниками флешмобу, присвяченого 204-ій річниці з дня народження поета, художника, мислителя.

ФОТОЗВІТ з флешмобу "Читаємо Шевченка"

Акція проходила в фойє школи. Школярі по крихітках відтворювали сцени про дитячі роки поета, гортали сторінки життя людини непростої долі, читали вірші, ставили інсценовані танці, виконували пісні на слова Тараса Григоровича. Мобери передавали естафету один одному, вчителям, класам загалом. Родзинкою цьогорічного заходу було читання учнями поезії Кобзаря англійською, німецькою та польською мовами. Море емоцій та вражень викликав проведений захід.  Дійство пройшло дуже цікаво і не залишило нікого байдужим.

«Минуло 204 роки від дня народження Великого Генія, але й сьогодні його слово живе між нами. Слово поета входить у наше єство від народження, на генетичному рівні, передається із покоління в покоління, оберігає виразність обличчя й характеру істинного українця»,- наголосила організатор флешмобу Харатинович М.В., учитель української мови та літератури. «Ми впевнені, що такий захід, який відбувся в школі, допоможе молодому поколінню зрозуміти та усвідомити неоціненний вклад Тараса Шевченка в зародження та розвиток української культури, мови, нашої державності та ще раз переконатися, що поезія Шевченка – це вогник, схожий на полум’я свічки, що запалює душу людини»,- сказала заступник директора з виховної роботи Яремків Н.В. і щиро подякувала усім, хто долучився до вшанування пам’яті Великого Кобзаря.

Яремків Н.В., заступник директора

з виховної роботи

 

Переглядів: 363 | Додав: dudaps | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Investigationes
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915



+7 495 287-42-34 info@ucoz.com
Mirum
sample map