Головна » 2017 » Травень » 1 » «Гіркий урок».
13:05
«Гіркий урок».

Ми атомні заложники прогресу.

Вже в нас нема ні лісу, ні небес.

Так і живем од стресу і до стресу,

Абетку смерті маємо – АЕС.

Майже 30 років відділяє нас від Чорнобильської катастрофи, а той чорний день трагедії продовжує хвилювати людей: i тих, кого вiн зачепив своїм недобрим крилом, i тих, хто пізніше народився далеко від покривдженої землі. Цей день не минув безслідно, вiн приніс свiту багато трагедій і буде завжди об’єднувати всіх одним спогадом, однією печаллю, однією надією.

26 квітня 2017 року учні та педагоги СЗШ № 97 тематичними заходами вшанували 31 річницю Чорнобильської трагедії – найстрашнішої катастрофи в історії людства.

Були проведені тематичні Уроки пам'яті, лекції, бесіди, позакласні заходи з історії Чорнобильської трагедії. Школярі переглянули кінофільм «Чорнобильська трагедія», відеофільм «Репортаж із Чорнобиля». Оформлена виставка тематичних малюнків, стінгазет та плакатів «Полин - сльозою омивається душа».

Згадуючи 31–у річницю Чорнобильської трагедії, ми намагаємось пробудити в дітей чуйність, милосердя, вміння співчувати, дбайливо ставитись до навколишнього середовища. Заходи, проведені у школі, вчать дітей не губитися перед різними нещастями, жити за Божими заповідями, дарувати своє тепло і любов іншим, щоб ніколи не було таких Чорнобилів, які нависають чорними крильми над людським майбутнім...

Чорнобиль... Урок, який ми не повинні забувати ніколи, тому що це надто гіркий урок втрат, урок мужності і стійкості водночас.

Яремків Н.В., заступник

директора з виховної роботи

Переглядів: 440 | Додав: dudaps | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Investigationes
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915



+7 495 287-42-34 info@ucoz.com
Mirum
sample map