Головна » 2016 » Травень » 22 » Хор "Струмочок". День матері.
07:17
Хор "Струмочок". День матері.

На світі безлічі сплітаються доріг,
Але лиш та для мене найрідніша,
Яка веде до мами на поріг
І посмішкою маминою дише…

День матері – одне з найбільш зворушливих свят, тому що всі ми з дитинства і через все життя до своїх останніх днів несемо в душі єдиний і неповторний образ – образ матері, яка все зрозуміє, пробачить, пригорне до серця і буде самовіддано любити дитину незважаючи ні на що. Сім’я, як і матір, є основним елементом суспільства та оберегом людських цінностей, культури, історичної спадковості поколінь, чинником стабільності та розвитку. З сім’ї починається життя людини, тут відбувається формування її як громадянина.

У СЗШ № 97 м. Львова 20 травня 2016 року з нагоди Дня матері та Дня родини відбувся святковий концерт.

Матерів та бабусь, татусів та дідусів вітали діти – справжні артисти, учасники вже добре відомого у Шевченківському районі хору «Струмочок». В знак подяки і любові найріднішим вони підготували прекрасні концертні номери, у яких продемонстрували свої таланти.

Нікого не залишили байдужим оригінальні та сучасні композиції про бабусю, татуся, учителя. Фінальна пісня, яку виконали учасники хору та солістка Настя Бей, учениця 8-А класу, викликала шквал оплесків.

«Нам дуже сподобався концерт, - подякувала мама учениці 1-Б класу Коцупир Ольга, - побільше б таких святкових моментів. Від усіх присутніх у залі бажаю кожній родині щастя, добра та злагоди. Ваші прекрасні пісні завжди сповнені любові та зігрівають душу. Ви дали можливість кожному присутньому в залі згадати свою неньку. Дякуємо всім за неповторний концерт».

«Ми хотіли подарувати святковий настрій усім глядачам, - розповідає Орест Яремків, - гадаю у нас це вийшло, адже в репертуарі хору були чудові дитячі пісні».

Задоволені глядачі підспівували юним співакам, знімали на мобільні телефони та дарували оплески. По закінченню виступу в залі неодноразово лунали «Браво!» та «Дякуємо!».

Безумовно, День матері – це одне із найзворушливіших свят, тому що кожен з нас із дитинства й до останніх днів несе в своїй душі єдиний і неповторний образ – образ своєї мами, яка все зрозуміє, пробачить, завжди поспівчуває і буде самовіддано любити, незважаючи ні на що.

Возздай же, Господи, їй радості щодня!
Як Богородицю у лик святих зачисли!
А ми в граніті виб’ємо імя,
Бо світ без МАТЕРІ – не виживе, не мислим!

Яремків Н.В., заступник директора з виховної роботи

 

Переглядів: 651 | Додав: dudaps | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
avatar
0
1 pravovuk • 18:18, 25.05.2016
ЩИРО ДЯКУЮ ЗА ВАШУ ВЕЛИКУ ПРАЦЮ! ЗА ТЕ ЩО ВКЛАДАЄТЕ ДУШУ В НАШИХ ДІТОК!
avatar
Investigationes
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915



+7 495 287-42-34 info@ucoz.com
Mirum
sample map