Головна » 2016 » Грудень » 12 » Круглий стіл «Система освіти різних країн: за і проти».
14:19
Круглий стіл «Система освіти різних країн: за і проти».

Школа - надзвичайно важливе місце

для формування світогляду і розвитку сучасної людини.

Класична освіта чи ставка на високі технології?

Шкільна форма чи можливість самовиразитись?

Безкоштовна освіта чи якість викладання, що має свою ціну?

На ці питання шукали відповідь, порівнюючи системи освіти різних країн та аналізуючи їх шкільні традиції, учасники круглого столу «Система освіти  різних країн: за і проти», який відбувся 8 грудня  2016 року у СЗШ № 97.

Запрошені – вчителі  початкових класів шкіл Шевченківського району м. Львова.

Розпочався захід виступом Лучків О.В., заступника директора з НВР, яка зазначила, що Україна сьогодні стоїть на шляху освітнього реформування, томунеобхідно подивитися на навчальний процесу державі з іншого боку, проаналізувати його якомога детальніше, зібрати найкращі світові освітні традиції та втілити їх у нашежиття.

Учасники круглого столу переглянули відеоролик «Суд над школою».

Організатори заходу, вчителі початкових класів СЗШ№97, запросили присутніх здійснити віртуальну подорож  навчальними закладами чотирьох успішних країн.

Про загадки фінської школи розповіла Сеньковська О.М. Поділилась секретом успіху  освіти Сінгапуру Яцик Н.І.Школи в Нідерландах і їх успішний досвід презентувала Гренюх Х.Р., а систему освіти Великобританії – Галанюк М.В.

Практичну роботу  “Мій вибір моделі освіти ” провела голова ШМО вчителів початкових класів Коцаба С.І.  Учасники круглого столу спільно створили таку модель освіти, яка буде прийнятною для української школи.

Своїми враженнями та думками поділилася голова МО  вчителів початкових класів Шевченківського району м. Львова Іванова О.С.

Шляхів багато. Та дорогу здолає тільки той, хто йде. 

Тож побажаємо нам усім, небайдужим до долі освіти, успіхів і натхнення на інноваційному шляху розбудови нової школи! І нехай усе в нас вийде!

 

Коцаба С.І., голова ШМО

вчителів початкових класів

     

Переглядів: 501 | Додав: dudaps | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Investigationes
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915



+7 495 287-42-34 info@ucoz.com
Mirum
sample map