Головна » 2016 » Грудень » 17 » "Маленький принц" у СЗШ№97
23:36
"Маленький принц" у СЗШ№97

Наша школа була однією з 16 навчальних закладів міста, де відбувалися уроки гуманної освіти у межах пілотного освітньо-просвітницького проекту «Маленький принц. Львів, що любить тварин». Ініціаторами проекту є компанія «Кормотех», Управління освіти Львівської міської ради, ГО «Академія Гуманної Освіти» та ЛКП «Лев». Основним завданням, на думку організаторів проекту, є формування культури доброго ставлення до тварин та розуміння відповідальності за них і, як наслідок, зменшення кількості безпритульних тварин у Львові. Перед стартом проекту був дводенний тренінг для вчителів-координаторів проекту у СЗШ№15.

У трьох  7-х класах було проведено 12 інтерактивних  уроків , на яких спілкувалися про взаємодію людей і тварин, потреби тварин, наслідки безвідповідального ставлення до них, як показник людської жорстокості, байдужості та правила відповідальної поведінки. На заняттях учні  працювали над виконанням цікавих вправ та завдань у робочих зошитах, які створені для проекту. 16 листопада 2016р. до школи приїжджали журналісти телеканалу ZIK для висвітлення у новинах  подій старту проекту у місті.

Ще один урок відбувся безпосередньо на території ЛКП «Лев». Там діти побачили, як працює кожен підрозділ підприємства, оглянули клініку та вольєри, дізналися про життя тварин у місті, як вони стають безпритульними та як ми усі цьому можемо запобігти.

Проект, що виховує доброту, співчуття, розуміння відповідальності за домашніх улюбленців, не залишив байдужим жодне дитяче серце. Спробуймо разом стати більш відповідальними за життя тих, кого приручили!

 Кук Ірина, вчитель біології СЗШ №97, координатор проекту 

Переглядів: 559 | Додав: dudaps | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Investigationes
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915



+7 495 287-42-34 info@ucoz.com
Mirum
sample map