Головна » 2015 » Квітень » 27 » ПІСНЯ СКЛИКАЄ РОДИНУ.
17:41
ПІСНЯ СКЛИКАЄ РОДИНУ.

Наш родинний сад нині квітує

Хочемо, щоб завжди так було

Хай порозуміння в нас панує

Адже це сюди усіх нас привело

 

«Пісня скликає родину» - саме така назва свята яке відбулося 24 квітня 2015 року в стінах СЗШ № 97. У навчальному закладі здавна живе добра і благородна традиція – підтримувати теплі родинні взаємини, долати разом незгоди. І все це робиться насамперед заради дітей, щоб виховати в них кращі людські якості.

 

В актовій залі зібралась велика родина мікрорайону школи: учні, вчителі, батьки, бабусі та дідусі, щоб підтримати маленькі таланти. Вперше на шкільній сцені відбувся концерт хору учнів початкової школи під керівництвом Ореста Яремківа. Неабиякі вокальні здібності, акторська майстерність юних співаків не тільки подарували гарний настрій усім присутнім, а дали змогу ще раз переконатись у вірності відомої фрази «Талант – це дарунок від Господа... Це іскра, подарована Вищою Силою». 

 

Учасники хору виконали багато пісень серед яких «Мурчик», «Вчителько моя», «Хмарка», «Просимо тя, Діво», «Пісня про гномика», «Українська мова», «Василечки». Слова з останньої пісні разом із співаками виконували всі: і учні, і вчителі, і батьки, і гості свята

Маленькі артисти дуже хвилювались, але все пройшло на славу. Такий досвід залишиться у їх пам'яті на все життя, зміцнить любов до пісенного мистецтва.

Успіх такого дійства подарував усім присутнім хороший настрій, задоволення, натхнення, віру в майбутнє, любов до свого народу, своїх родинних коренів.

Яремків Н.В., заступник директора з виховної роботи

Переглядів: 507 | Додав: dudaps | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Investigationes
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915



+7 495 287-42-34 info@ucoz.com
Mirum
sample map