Головна » 2016 » Лютий » 12 » Прощання з колядою.
13:58
Прощання з колядою.

Радісне чекання – втіха для життя, 
Бо воно дарує сенс і майбуття, 
Всі чекали люди і настав той час - 
Післаний із неба нам Господь і Спас!

Найсвітлішою миттю в історії християнського світу є Різдво. Задумаймося  над величчю  Христового  Різдва,  яка  розкриває  суть  нашої  безсмертної  душі. Вслухаймося  в  тишу  нескінченної  благодаті,  що  спливає  з  неба  і  огортає  цілий світ.

Ще ніби вчора ми з нетерпінням очікували на народження Спасителя, радо зустрічали Його прихід з відкритим серцем та гучною колядою, а  сьогодні ці радісні різдвяні дні добігають свого завершення.  

12 лютого 2016 року в СЗШ № 97 відбулось шкільне родинне свято «Прощання з колядою».

Це була прекрасна нагода для всіх присутніх відпочити, отримати душевну радість та знову відчути дух різдвяних свят. Учні школи  знову колядували, щедрували,  віншували. Особливі симпатії глядачів отримав хор учнів 1-5 класів «Дзвіночок» який порадував глядачів чудовими колядками. Приємно вразив усіх присутніх шкільний духовий оркестр, що відтворив знайомі мелодії не тільки в класичному, а й естрадному стилі. Завершилось свято спільним виконанням колядок - караоке.

Все це викликало неабияке задоволення та радість, а найголовніше -  відчуття у серці того, що ми є живою спільнотою, яка не забуває звичаї та традиції наших предків. І здавалося б, що надзвичайного у тих знайомих нам із дитинства колядках, але вони знову і знову радували всіх присутніх та, без сумніву, знайшли відгомін у серцях кожного. Саме тому ми так вшановуємо Різдво і переживаємо його по-особливому, дуже родинно.

Захід провели: керівник духового оркестру Коваль Є.М., диригент хору Яремків О.М., соціальний педагог Галайко Г.М., ЗДВР Яремків Н.В., педагог-організатор Васильків Т.С.

Такі заходи є важливими не лише тому, що дають духовне наповнення, але й об’єднують шкільну родину. Тому ми радо продовжуємо розпочате – згуртовуємо молодь і розвиваємо наш навчальний заклад.

Попрощавшись із колядою, кожен пішов до своєї домівки взявши з собою краплину радості Новонародженої Дитини, якої вистачить до наступного року.

 

 

Переглядів: 591 | Додав: dudaps | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Investigationes
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915



+7 495 287-42-34 info@ucoz.com
Mirum
sample map