Головна » 2017 » Лютий » 19 » «Прощання з колядою».
23:58
«Прощання з колядою».

Куті смачної, коляди гучної,

Щасливого Різдва і на весь рік добра!

Час колядок, пампушків і вертепів добіг до свого кінця. 13лютого 2017 року в приміщенні актової зали СЗШ № 97 відбулося традиційне свято спільного виконання колядок. Сьогодні всі присутні голосно сказали: «Прощай, Колядко!» майже на цілий рік. Аби знову, як і наші батьки, діди, прадіди 10, 20 чи 100 літ тому з появою першої різдвяної зірки на небі славити-вихваляти народження Божого Сина, «в яслах сповитого…». Слід сказати, що прощання вийшло справді піднесеним, урочисто-святковим. Здавалося, все людське многоголосся в актовій залі злилося того лютневого дня у єдиній, спільній коляді. «Прощання з колядою» лунало на всі Збоїща!

У дійстві брали участь колективи: учнівський духовий оркестр під керівництвом Козака Є.М., хор учнів початкових класів «Струмочок», керівник Яремків О.М.; учні 1-4 та 5-6 класів, учителі, батьки, працівники школи. Зала не змогла помістити усіх бажаючих.

Із Божим благословенням до учасників дійства звернувся адміністратор храму Віри, Надії, Любові та їх матері Софії отець Андрій. Зокрема він сказав: «Ще довго у наших серцях будуть лунати колядки, бо доки звучить пісня, доти непоборним є наш народ. Ми всі дуже хочемо щоб в Україні, такій багатій і пісенній Україні, був мир, злагода, панувало добро, щирість, милосердя. Тож щиро молімось Богу, Божому Дитятку, аби здійснилися усі побажання, щоб нарешті запанував довгоочікуваний мир і пісня звучала на прославу Божу».

Завершилось дійство спільною колядою «Нова радість стала». Підсумовуючими були слова вдячності всім організаторам та виконавцям цього свята від заступника директора з виховної роботи Яремків Н.В.

На порозі свята Стрітення Господнього всі присутні сказали «Колядко, до зустрічі в 2018 році!».

Яремків Н.В., заступник директора з виховної роботи

Переглядів: 493 | Додав: dudaps | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Investigationes
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915



+7 495 287-42-34 info@ucoz.com
Mirum
sample map