Головна » 2016 » Грудень » 17 » «Шекспір- невичерпний, як море…»
20:14
«Шекспір- невичерпний, як море…»

2016 рік оголошено роком англійської мови в Україні. Рішення ухвалене з метою сприяння її вивченню для розширення доступу українців до світових можливостей, забезпечення інтеграції України до європейського простору та підтримки програми GoGlobal, яка визначає вивчення англійської мови одним із пріоритетів стратегії розвитку.

СЗШ № 97 довела, що її учні люблять та вчать іноземні мови. Саме це було продемонстровано під час проведення ряду заходів, які відбулись у навчальному закладі 14грудня 2016 року.

В приміщенні актової зали школи було проведено:

- інтерактивний захід для учнів 7-А, 7-В та 8-А класів «Шекспір і сучасність»;

- вікторина-гра «Відомий та невідомий Шекспір»;

- перегляд фільму «TheAgeofWilliamShakespeare».

На святі були запрошені вчителі, учні та батьки.Бузікевич О.Г., учитель іноземної мови процитувала відомий вислів О. Анікста «Шекспір-одне з чудес світу, яким не перестаєш дивуватися: історія рухається величезними кроками, змінюється образ планети, а людям усе ще потрібно те, що створив цей поет, відокремлений від нас декількома сторіччями».

Проведені заходи - це не тільки звіт про виконану велику навчально-пізнавальну роботу, це свято англійської мови, в якому беруть участь багато учнів школи. Вчителі англійської мови та наші вихованці змогли створити настрій свята та мовної атмосфери за допомогою музики та пісень англійською мовою, конкурсів, переглядом презентацій та відеокліпів.

Усі заходи були проведені на високому методичному рівні. Свято підготували: Іванів В.В., Бузікевич О.Г., учителі англійської мови, Антонів Л.О., вчитель інформатики, Матвєєва Д.С., учитель музичного мистецтва.

Позитивні емоції і гарний настрій надихнули наших викладачів і учнів на подальшу творчість!

Яремків Н.В., заступник директора з виховної роботи

Переглядів: 460 | Додав: dudaps | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Investigationes
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915



+7 495 287-42-34 info@ucoz.com
Mirum
sample map