Головна » 2018 » Листопад » 2 » «Стоп Булінг»
17:53
«Стоп Булінг»

  В рамках загальнонаціонального правопросвітницького проекту МЮУ «Я маю право» у нашій школі пройшов День протидії булінгу. На жаль, сьогодні це явище є гострою проблемою, яку не можна замовчувати та потрібно негайно вирішувати. Але найкраще – це попередити виникнення ситуацій жорстокого поводження та приниження.

Саме тому працівники юстиції провели уроки на тему протидії булінгу. На них учні обговорювали, як можна вирішити проблему цькування одних дітей іншими на рівні школи, класу, держави. Також учні отримали буклети «Зупинимо Булінг разом», з яких можна дізнатися, які його види існують та як діяти в ситуації, якщо стали свідком або ж жертвою булінгу. «В них також міститься інформація для батьків, чиї діти стали жертвами цькування або ж самі вчиняють насилля щодо інших дітей», - розповіли працівники Головного територіального управління юстиції Ілечко Т.І., Івасечко Н.Я. та ДОП ВППП Шевченківського ВП ГУНП у Львівській області Головенко Т.І.

Виховання молодого покоління – це невід’ємна складова правопросвітництва. І дуже важливо, щоб діти усвідомлювали своє право бути захищеними і знали, як діяти у разі посягання на їхню честь та свободу.

Яремків Н.В., заступник директора з виховної роботи

Переглядів: 350 | Додав: Alexis | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Investigationes
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915



+7 495 287-42-34 info@ucoz.com
Mirum
sample map