Головна » 2018 » Лютий » 06

         "Шахи, як любов і музика, володіють здатністю робити людину щасливою" Зіґберт Тарраш, гросмейстер Шахи - складна й захоплююча гра, популярна у всьому світі, по-своєму азартна, що викликає справжній політ думок у пошуках кращої комбінації фігур. У понеділок, 5 лютого 2018 року у приміщенні школи пройшов шаховий турнір, у якому взяли участь близько 80 учнів різного віку. До речі, про такий турнір було заявлено лише у четвер 1 лютого 2018 року. Всі присутні мали змогу переконатися, що у дітей серед пріоритетів не лише гаджети ... Читати далі »

Переглядів: 484 | Додав: dudaps | Дата: 06.02.2018 | Коментарі (0)

Різдвяні свята – це пора, коли оновлюються наші душі, частіше починає битись серце, і кожен усвідомлює, що часу обмаль. А так багато треба встигнути! Плекаючи в собі любов Ісуса, співаючи коляди, згадуючи свій рід, ми неодмінно стаємо на краплю кращими, добрішими, а найбільше – вдячними Господу. Час невпинно біжить вперед, і від коляди залишається лише тиха мелодія, яка карбується в нашій пам’яті та вичікує свого звучання на наступний рік. Із цієї нагоди 4 лютого 2018 року в приміщенні актової зали СЗШ № 97 для парафіян церкви Віри, Надії, Любові та їх матері Софії, а також усіх жителів і гостей мікрорайону «Північний» відбувся фестиваль «Прощання з колядою».

         

Це вже стало традицією так гарно і колоритно завершувати цикл Різдвяно-зимових свят. І цього року о. Андрій Корчагін, ієрей храму, поблагословив всіх на гарний почин і закликав всіх спільно колядувати. Під акомпанемент учнівського духового оркестру весь зал заспівав «Бог предвічний народився». Далі естафету перейняв учасник усіх шкільних дійств - хор «Струмочок» із незмінним, талановитим та невтомним керівником Яремківим Орестом Михайловичем. Кожний маленький голосочок, кожна нотка досвідченого вчителя зазвучали дивовижною мелодією, яка заселяє душу теплом, надією та радістю. Всі присутні мали змогу переглянути духовну виставу аматорського театру і чудовий Вертеп у виконанні жителів мікрорайону та учнів школи (автор сценарію та художній керівник Васильків Т.С., педагог-організатор). Цього дня люди мали ... Читати далі »

Переглядів: 1422 | Додав: dudaps | Дата: 06.02.2018 | Коментарі (0)

Голова учнівського самоврядування школи Гута Вероніка взяла участь у міському тренінгу «Школа лідерства», мета якого — виховання нового покоління лідерів України. «Школа лідерства» допомагає підліткам краще зрозуміти себе, розвинути свою особистість, навчитися взаємодіяти із оточуючим світом, правильно організовувати свій час, розвинути навики самопрезентації та виробити власний імідж. Організатор тренінгу – Львівський міський координаційно-методичний ... Читати далі »

Переглядів: 457 | Додав: dudaps | Дата: 06.02.2018

Investigationes
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915



+7 495 287-42-34 info@ucoz.com
Mirum
sample map