Головна » 2019 » Січень » 31

   Під таким гаслом 28 січня 2019 р. у школі відбувся психологічний тренінг для членів Шкільної ради учнівського самоврядування «Лідер» за участі Кульчицької Л.С., практичного психолога та Васильків Т.С., педагога-організатора школи.
На занятті порушувались питання щодо форм і методів у роботі шкільного самоврядування, ефективної діяльності лідерів УС, розуміння ними своєї причетності до важливих громадських справ та відповідальності за їх виконання.
Підсумком тренінгу стало визнання його учасниками того, що лідери учнівського самоврядування нашої школи – велика дружна команда, в якій кожен може розраховувати на розуміння, підтримку, допомогу та довіру. Кожна дитина є індивідуальністю, але, водночас, і важливою ланкою в житті навчального закладу. Адже, учнівське самоврядування для учнів, а не навпаки. ... Читати далі »

Переглядів: 270 | Додав: Alexis | Дата: 31.01.2019 | Коментарі (0)

Відлітай, душе, неси спокуту.
Відлітай плаєм, пам’ятай Крути.

  Подвиг героїв Крут це - символ патріотизму і жертовності в боротьбі за незалежну Україну.
29 січня в школі пройшов урок патріотизму «Любіть Україну як вірні сини» приурочений вшануванню пам’яті юнаків, які героїчно загинули в бою під Крутами 29 січня 1918 року. Під час заходу учні 10 - 11 класів згадали та обговорили історичні події, що відбулися більше ста років назад. Школярі відзначили, що подвиг Героїв Крут є важливою складовою боротьби українського народу за свою незалежність. Також в ході уроку діти переглянули фільм "Бій під Крутами".
«Зараз, коли відбулася окупація й анексія частини території України, ті подвиги, які вже здійснило нове покоління молоді, по-іншому дозволяють поглянути і на історію більш 100-річної давнини. Ми хочемо, щоб про це пам'ятали. Щоб настав нарешті в Україні мир», - сказала заступник директора з виховної роботи Яремків Н.В. ... Читати далі »

Переглядів: 254 | Додав: Alexis | Дата: 31.01.2019 | Коментарі (0)

Investigationes
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915



+7 495 287-42-34 info@ucoz.com
Mirum
sample map