Головна » 2019 » Жовтень » 28

Жовтень фарби позичає,
Малювати всіх навчає,
Листя роздаровує
Золотом розмальовує.

                    

Учні 2-Б класу (класний керівник Ківачук С.Ю.) провели нестандартний урок. Вони малювали осіннє листя на природі. Діти уважно прислухалися до мелодії осені та говорили про її красу та неповторність. Всі гарно працювали, творчо вимальовували шедеври на папері, уявляючи себе художниками.

Такі заняття допомагають учням розвивати пізнавальний інтерес, спостережливість, творчі навички; виховувати любов і дбайливе ставлення до природи, патріотичні та естетичні почуття.

Яремків Н.В., заступник директора з виховної роботи ... Читати далі »

Переглядів: 182 | Додав: Alexis | Дата: 28.10.2019

   В Актовій залі школи відбулася чергова гра пізнавально-інтелектуальної вікторини «Що? Де? Коли?» між командами 8-11 класів. Організаторами турніру виступили члени шкільного самоврядування. Гра проходила в два тури, темами яких були: «Соціальні мережі» та «Все про Україну» відповідно. У чесній боротьбі перемогу отримала команда 11-А класу. Переможців та всіх учасників вікторини нагороджено солодкими призами.

Васильків Т.С., педагог-організатор ... Читати далі »

Переглядів: 178 | Додав: Alexis | Дата: 28.10.2019

   Члени шкільного самоврядування взяли участь у звітно-виборній конференції Шевченківського учнівського парламенту «Гетьманство», що проходила в приміщенні Шевченківської районної адміністрації м. Львова.

На посаду голови районного парламенту претендували учні з 5 шкіл Шевченківського району. Зі своєю програмою перемогла Хабурська Соломія, учениця 10-Б класу нашої школи.

 

Вітаємо Соломію і бажаємо їй успіхів!

Васильків Т.С., педагог-організатор ... Читати далі »

Переглядів: 171 | Додав: Alexis | Дата: 28.10.2019

Investigationes
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915



+7 495 287-42-34 info@ucoz.com
Mirum
sample map