Головна » 2019 » Листопад » 18

   НУ "Львівська Політехніка". На базі Кафедри педагогіки та інноваційної освіти відбувся украіно-італійський науково-практичний семінар за участі представника Istituto di Scienze Psicologiche della Educazione e della Formazione (Наукового інституту психології освіти та виховання), Roma, Italia, Олександри Якимець. Семінар був завершальним етапом курсів підвищення кваліфікації "Психо-виховні стратегії для благополуччя вчителів". Приємна атмосфера спілкування, корисні поради для створення гармонії та рівноваги у стосунках між людьми від Олександри Якимець. ... Читати далі »

Переглядів: 417 | Додав: Alexis | Дата: 18.11.2019

Вітаємо переможця ll туру учня 9-Б класу Погадаєва Олексія ( учитель - Колибчук А.В.) з першим місцем, а також усіх учасників олімпіади!!! ... Читати далі »

Переглядів: 172 | Додав: Alexis | Дата: 18.11.2019

     У рамках відзначення Міжнародного Дня толерантності з 11 по 15 листопада у школі відбувся «Тиждень толерантності».
Впродовж тижня робота психологічної служби школи була спрямована на формування в учнів поваги до інших людей, їхніх думок, підвищення настрою учасників навчально-виховного процесу, створення ситуацій успіху для невпевнених учнів та розкриття творчого потенціалу обдарованих дітей.
Практичним психологом Кульчицькою Л.С. та соціальним педагогом Лобчук Е.М. були проведені заходи на тему «Радість і усмішка», «На доброму серці тримається світ», де школярі з радістю долучилися до виконання різноманітних та цікавих завдань. Для учнів початкової школи було організовано перегляд мультфільмів про толерантність. Школярі не тільки уважно та з інтересом переглядали фільми, але й обговорювали побачене, переконували один одного, що треба жити мирно, поважати тих, хто поряд, бути терпимими.

Яремків Н.В., заступник директора з виховної роботи ... Читати далі »

Переглядів: 427 | Додав: Alexis | Дата: 18.11.2019

     Навчаючи дітей правилам дорожнього руху, ми закладаємо надійний фундамент майбутнього безпечного життя. З 11 по 15 листопада у школі пройшов Тиждень безпеки дорожнього руху.
Під час проведених заходів діти розгадували загадки, малювали дорожні знаки, грали в рольові ігри, переглядали мультиплікаційні й документальні відеофільми. Інтерактивне заняття відбулося для учнів шостих класів. Курсанти ЛьвДУВС факультету №3 Олександр Рогачевський та Іван Гілвей спільно із доцентом кафедри тактико-спеціальної підготовки цього факультету Володимиром Когутом розповіли дітям про правила безпеки для пішоходів, закликали їх бути якомога уважнішими та сумлінно дотримуватися вимог ПДР. Наголосили на необхідності використання світлоповертаючих елементів у темну пору доби, адже вони суттєво покращують видимість пішохода та роблять його помітнішим для водіїв.
Проведені заходи були цікавими, змістовними і сприяли повторенню, вивченню та закріпленню знань Правил дорожнього руху.

Яремків Н.В., заступник директора з виховної роботи ... Читати далі »

Переглядів: 192 | Додав: Alexis | Дата: 18.11.2019

Investigationes
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915



+7 495 287-42-34 info@ucoz.com
Mirum
sample map