Головна » 2020 » Січень » 27

     Сцена у відповідному вбранні: небо із золотими зірками та серпом-місяцем, інтер’єр сільської хати, сніг-сніжинки – все, як у повісті Гоголя. В актовій залі школи - аншлаг. Мюзикл «Черевички для Оксанки» викликає ажіотаж серед публіки. І недарма: на сцені юні актори – учні 1-А класу (класна керівниця Башенська І.В.). Чудова режисура, гра першокласників, сучасні пісні у виконанні шкільного хору «Струмочок» (керівник О.Яремків) та українські різдвяні обряди, гумор – все це створило святковий настрій у глядачів. Гасне світло, лунає музика і починається справжня містерія… Вакула, Оксана, Солоха, козаки та інші герої захопили своєю грою. Пісня у виконанні вчителя музичного мистецтва Матвєєвої Д.С., танець з хустинами додали ліричного настрою незабутньому дійству, а на завершення захоплюючого видовища - чудові віншування і колядки, які залишили приємне враження та подарували справжню насолоду від побаченого.

Яремків Н.В., заступник директора з виховної роботи ... Читати далі »

Переглядів: 185 | Додав: Alexis | Дата: 27.01.2020

Чи цьому дому та й веселому,
Чи дозволите колядувати,
Колядувати - дім звеселити,
Дім звеселити - дітей втішати!

     Цими днями учні 4-Б класу в актовій залі долучили всіх присутніх до Різдвяного вертепу. Вивчили колядки, підібрали костюми та чудовим дійством запили вогники віри та любові у серцях глядачів

«Ми сьогодні зібралися тут, в актовій залі, щоби святкувати нашу Коляду. Школярі зберігають та підтримують давні традиції та обряди. Їм не байдуже, хто вони є і якого роду. Христос ся рождає!» - підкреслила класна керівниця 4-Б класу Сидор М.В. ... Читати далі »

Переглядів: 152 | Додав: Alexis | Дата: 27.01.2020

      Працівники відділу профорієнтаційної та комунікаційної роботи Ігор Єсип і Роман Янович зустрілися з учнями 8-10 класів навчального закладу. Вони прочитали лекцію на тему «Безпечний інтернет. Кібербулінг». Лектори розповіли школярам про причини його виникнення та способи боротьби. Своєю чергою Роман Янович та Ігор Єсип продемонстрували презентаційний відеоролик про ЛьвДУВС. Інформацію, що прозвучала у відео, фахівці доповнювали відомостями про порядок подання вступниками документів, умови навчання й проживання курсантів і студентів, а також переваги, які має університет. На завершення працівники університету відповідали на питання школярів та роздавали усім охочим буклети з інформацією про виш.

Яремків Н.В., заступник директора з виховної роботи ... Читати далі »

Переглядів: 151 | Додав: Alexis | Дата: 27.01.2020

Investigationes
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915



+7 495 287-42-34 info@ucoz.com
Mirum
sample map