Головна » 2020 » Травень » 29

  Шановні учні, дорогі випускники, вчителі, батьки СЗШ № 97! Вітаємо Вас з радісним і водночас хвилюючим святом Останнього дзвоника!
Для багатьох учнів – це успішне подолання чергового рубежу в шкільному житті, перехід до наступного класу. Тож бажаємо школярам добре і змістовно відпочити під час літніх канікул, набратися незабутніх вражень та сил перед початком нового етапу на¬вчання.
Для випускників сьогоднішній день особливо пам’ятний, адже вони в особливий дистанційний спосіб прощаються зі школою й вирушають у самостійне доросле життя.
Щиро бажаємо Вам, шановні випускники, міцного здоров’я, успіхів, особистих перемог, реалізації задумів і творчих планів. Нехай знання, отримані в школі, неодмінно стануть запорукою вагомих здобутків! Божого вам благословення, щедрої долі, вірних друзів, наснаги, оптимізму та невичерпної енергії!
Велика подяка нашим педагогам за самовідда¬ну працю, невтомний творчий пошук, за турботу і знання, які вони, вміло використовуючи нові освітні платформи, віддавали своїм вихованцям.
Слова подяки адресовані батькам за розуміння, підтримку, активність та співпрацю під час дистанційного навчання в умовах карантину. Щастя Вам, добра, міцного здоров'я!
З приємністю знову вітаємо усіх із святом Останнього дзвоника, з успішним закінченням ще одного шкільного року, який кожному подарував нові знання, нові враження, нові думки і почуття! Теплого літа, лагідного сонечка, до зустрічі за шкільними партами!!! ... Читати далі »

Переглядів: 148 | Додав: Alexis | Дата: 29.05.2020

ЕКСПЕРИМЕНТУЄМО

Дослід «Моя веселка вдома»

Вода – унікальна речовина! Цікаві досліди допоможуть наочно пояснити школярам значення та винятковість цієї рідини! До того ж усі діти полюбляють експерименти.

У тиждень «Веселка» учні 1- Є класу СЗШ № 97 м. Львова з класним керівником  Гренюх Х. Р. відчули себе вдома справжніми науковцями, дослідниками або навіть фокусниками! Ось дивіться, що вийшло…

... Читати далі »

Переглядів: 156 | Додав: dudaps | Дата: 29.05.2020

Враженнями про дистанційне навчання діляться учні 1-В класу (кл. кер. Коцаба С.І.) СЗШ № 97 м. Львова.

 

 

Переглядів: 134 | Додав: dudaps | Дата: 29.05.2020

Враженнями про дистанційне навчання діляться учні 1-Є класу (кл. кер. Гренюх Х.Р) СЗШ № 97 м. Львова.

Переглядів: 174 | Додав: dudaps | Дата: 29.05.2020

Investigationes
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915



+7 495 287-42-34 info@ucoz.com
Mirum
sample map