|
Переглядів: 215 |
|
Дата: 15.05.2019
|
Національний авіаційний університет ️запрошує учнів 10–11 класів до участі у безкоштовних тренінгах із підготовки до ЗНО – 2020. Тренінги допоможуть абітурієнтам: правильно обрати навчальні предмети для підготовки до ЗНО, протестувати і покращити рівень знань із шкільних предметів, повторити базові теми програми ЗНО, ліквідувати прогалини з окремих тем, системно спланувати підготовку до ЗНО та ДПА, досягнути максимального результату у навчанні, ознайомитися із технологіями та програмними вимогами ЗНО, адаптуватися до навчання у середовищі вищої школи. Календар тренінгів: ... Читати далі »
Переглядів: 213 |
|
Дата: 15.05.2019
|
Окрема подяка спонсорам, які долучилися до проекту «Діти єднають Україну»:справжньому українському ресторану швидкого харчування «Вареники – тут», туристичній компанії ТзОВ "Чудо Тур" та мережі стильних ресторанів швидкого харчування «Інтемпо». Дякуємо Вам за розуміння, підтримку, небайдужість, відкритість, професійність і якість обслуговування!!! ... Читати далі »
Переглядів: 157 |
|
Дата: 10.05.2019
|
Світлий тиждень був насичений різними подіями, але завдяки учням, вчителям, батькам з Харкова, які завітали до Львівської школи, він став радісним і благословенним. У рамках проекту «Діти єднають Україну» СЗШ№97 м. Львова гостинно відчинила двері для учнів та вчителів ССЗШ№11 м. Харкова . Упродовж кількох днів відбулися спільні заходи:екскурсії, майстер-класи, тренінги та семінари.
Переглядів: 170 |
|
Дата: 10.05.2019
|
Переглядів: 261 |
|
Дата: 25.04.2019
|
22 квітня - Міжнародний день Землі. Учні 4-Г СЗШ 97 м. Львова з класним керівником Гренюх Х. Р. підготували цікаві розповіді, переглянули відеоролики та брали участь у грі "Як зробити планету красивою?". Цей день покликаний нагадати людям про необхідність дбайливого ставлення до природи, адже Земля – наш спільний дім ... Читати далі » Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 277 |
|
Дата: 25.04.2019
|
Урок від майстра з карвінгу. Під час заняття фахівець познайомила учнів з технікою, інструментом, який використовується під час різьблення на овочах та фруктах. Показала створення мистецько-кулінарних шедеврів з фруктів методом художньої різьби. ... Читати далі »
Переглядів: 260 |
|
Дата: 23.04.2019
|
«Люди перестають мислити, коли перестають читати» Д.Дідро
|
Переглядів: 269 |
|
Дата: 17.04.2019
|