Головна » Архів матеріалів

23 жовтня 2019 р. відбудеться профорієнтаційний Форум “Живи та працюй в Україні”. Захід ініційований Державним центром зайнятості. Метою є донесення до випускників шкіл інформації про затребувані на регіональному ринку праці професії, навчальні заклади професійно-технічної освіти, які здійснюють відповідне професійне навчання та підприємства, що мають відповідну сталу потребу у робітничих кадрах. Ключовим моментом Форуму буде відеозв’язок в формі “Телеміст” між Маріуполем та Львовом.

У програмі заходу передбачено презентації навчальних закладів професійно-технічної освіти, ринкоутворюючих підприємств, проведення різноманітн ... Читати далі »

Переглядів: 213 | Додав: dudaps | Дата: 25.09.2019

     Всесвітній День чистоти незабаром буде стартувати у нашому рідному Львові.
Кожний газда, старається прибрати своє обійстя. 13 вересня 2019 року, вчителі та учні нашої школи вийшли на толоку, щоб прибрати власну територію. Усі разом працювали та весело наводили лад. Спільними зусиллями було зібрано траву на території спортивного майданчика.
Проведення таких акцій активізує суспільство у справі охорони і відновлення довкілля.

Яремків Н.В., заступник директора з виховної роботи ... Читати далі »

Переглядів: 180 | Додав: Alexis | Дата: 16.09.2019

День державного прапору

День державного прапора в Україні відзначають напередодні Дня незалежності – 23 серпня. Це свято присвячене одному з державних символів України.

Історія свята

Перше офіційне визнання українського прапора відбулося 22 березня 1918 року, коли Центральна Рада ухвалила закон, затвердивши поєднання блакитного і жовтого кольорів як прапора Української Народної Республіки.

... Читати далі »

Переглядів: 231 | Додав: dudaps | Дата: 22.08.2019

ЗА НАЙВИЩІ РЕЗУЛЬТАТИ НА ЗНО-2019 НАГОРОДЖЕНА НАША ШКОЛЯРКА -
випускниця, яка набрала на ЗНО-2019 200 балів:

Когут Віта Іванівна

Вітаємо! Бажаємо успіху та творчого натхнення. У рамках підтримки обдарованої молоді нашого міста учениця отримала грошову винагороду за 200 балів – 5 тис грн, від міського голови Садового Андрія Івановича. Робимо все, аби освіта у Львові була якісною та цікавою. Пишаємось, що є результат!

 

Переглядів: 195 | Додав: dudaps | Дата: 04.07.2019

Рідні та близькі повідомляють про те, що чин похорону Новікова Юрія Євгеновича відбудеться 01 липня 2019 року о 14 годині в церкві Віри Надії Любові та їх матері Софії.

Переглядів: 214 | Додав: dudaps | Дата: 01.07.2019

Добігає час, коли душа ...залишить земні обрії та полине у вись. Ми щиро сподіваємося, що Господь оселить її там, де спочивають праведні. Бо саме таким він був тут, на землі

   

Не шукай мене серед книг за столом,
Не дзвоніть, як колись, у забуту квартиру.
Зранку птиця мене поманила крилом,
Як вертала додому з далекого вирію.

Відійшла у Вічність добра і щира людина. Гірка звістка про втрату сколихнула колектив СЗШ № 97 – на неповному 68-му році пішов із життя Юрій Євгенович Новіков, який понад 40 років віддав навчанню та вихованню підростаючого покоління. Педагог із багаторічним стажем, хімік за освітою, працелюб за натурою, він ніколи не пасував перед труднощами і був тим заступником, який ніколи не скупився на добре слово, підтримку, не шкодував ні сил, ні часу, щоб втілити намічене.

Він жив, радів світу, людям, що оточували його. У скорботі низько схиляємо голову, молимося за упокій його душі. Віримо, що Всемилостивий Господь прийме його світлу та щиру душу в Царство Небесне.

Найщиріші співчуття висловлюємо з приводу непоправної втрати рідним і близьким покійного. Вічна та світла йому пам’ять.

Зі щирою скорботою і світлою пам’яттю колектив СЗШ № 97. ... Читати далі »

Переглядів: 240 | Додав: dudaps | Дата: 29.06.2019 | Коментарі (0)

Малюнок учениці 7-В класу Кернер Оленки бачать тепер усі. Величезний банер, а на ньому плакат на тему яка хвилює кожну свідому людину. Велика подяка батькам, класному керівнику Кук І.Г. за виховання співчуття, розуміння, любові до ближнього.

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 250 | Додав: Alexis | Дата: 20.06.2019

   Зелень - трави й листя крильця
Лементують - салютують!
Дзвонять дзвони - то святкує
Україна Трійцю!

Вкотре на Зелені Свята громада мікрорайону «Північний» приходить до пам’ятного Знаку «Загиблим за волю та незалежність України», що знаходиться на території навчального закладу аби спільно помолитися за полеглих борців які загинули, обороняючи свою громаду і народ. Вшановують захисників роду, нації та держави.


Яремків Н.В., заступник директора з виховної роботи ... Читати далі »

Переглядів: 247 | Додав: Alexis | Дата: 20.06.2019

   Учні нашої школи згуртувались та проявили свою креативність, аби виконати цікаве завдання — взяти участь у проекті «Булінг STOPS Тут» і відзняти коротке відео на тему булінгу. Отримавши естафету від вихованців ліцею №57 ім. Короля Данила, наша творча група (діти з 7-А та 7-В класів) під керівництвом Кіщак О.Б., учителя англійської мови, представили свій міні-фільм у СЗШ № 100. Учні послухали лекцію в рамках проекту Головного територіального управління юстиції у Львівській області «Я маю право», взяли участь у тренінгу з командобудування та спільній дискусії на тему цькування у школах.

Яремків Н.В., заступник директора з виховної роботи ... Читати далі »

Переглядів: 247 | Додав: Alexis | Дата: 10.06.2019

« 1 2 ... 35 36 37 38 39 ... 67 68 »
Investigationes
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915



+7 495 287-42-34 info@ucoz.com
Mirum
sample map