Головна » Архів матеріалів

У рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» учні 10-В і 8-В класів провели дебати «Булінг можна зупинити». Захід передбачав мету ознайомити дітей з актуальністю проблеми цькування у шкільному середовищі, підвищити рівень знань про різні види булінгу та його наслідки. Учні спільно сформували рекомендації щодо створення безпечного та вільного від насильства простору. Такі цікаві заняття організували практичний психолог Л.Кульчицька та класний керівник 8-В класу О.Кремінь ... Читати далі »

Переглядів: 66 | Додав: Alexis | Дата: 12.12.2021

У рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» практичним психологом Л.Кульчицькою проведено з учнями 5-х класів просвітницько-профілактичне заняття «Протидія булінгу в учнівському середовищі», яке допоможе учням ще більше усвідомити особисте право бути захищеними і знати, як діяти у разі посягання на їхню честь та свободу ... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 72 | Додав: Alexis | Дата: 09.12.2021

У рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» цікаво пройшов пізнавальний урок-квест у 7-Б класі на тему «Ми вибираємо дружбу, а не булінг». Провели його практичний психолог Л.Кульчицька та класний керівник Н.Фігель. Тематичні завдання розробила учениця Юліана Дармограй.

   

... Читати далі »

Переглядів: 61 | Додав: Alexis | Дата: 09.12.2021

Красуні 10-А та 10-В класів ( класні керівники: Кіщак О.Б., Кук І.Г.) приєднались до чудової ініціативи і взяли участь у флешмобі «Зроби фото з хусткою». Дивіться які чудові фото у нас вийшли!

Відроджуємо, поважаємо, пропагуємо українські традиції - це генетичні скарби нашого народу. Тож започаткування свята Української Хустки на державному рівні сприятиме збереженню та відродженню українських традицій ... Читати далі »

Переглядів: 68 | Додав: Alexis | Дата: 08.12.2021

На ній і гроно, і пелюстка,
І небо райдуги на ній...
Мов берегиня вроди, хустка
Здавен у нашій стороні.
7 грудня – Всесвітній день української хустки. Якщо вишиванка – це український генетичний код, то хустина – оберіг та символ життя, пам’ять роду, його святиня, що символізує любов та свободу, вірність традиціям і патріотизм.
Сьогодні красу української хустки продемонстрували юні панянки нашої школи.

  ... Читати далі »

Переглядів: 63 | Додав: Alexis | Дата: 08.12.2021

В рамках волонтерського проекту «Почуй лікаря», започаткованого Департаментом освіти і науки ЛОДА та Департаментом охорони здоров’я ЛОДА спільно з ГО «UMSA» та Студентською радою ЛНМУ ім. Данила Галицького, відбулася тематична лекція «Здорове харчування», яку для учасників шкільного самоврядування провела волонтер проекту Ангеліна Дувалка. Зустріч відбулася в день загальноміського Дня учнівського самоврядування в школах. Ініціатор зустрічі – Васильків Т.С., педагог-організатор.

... Читати далі »

Переглядів: 78 | Додав: Alexis | Дата: 08.12.2021

6 грудня члени учнівського самоврядування та педагог-організатор Васильків Т.С. побували у військово-медичному клінічному центрі західного регіону. Вони привітали бійців з Днем Збройних сил України та передали подарунки від учнівського, батьківського та педагогічного колективів школи.
Нехай Божа Матір боронить наших захисників, а нас усіх благословляє на добрі справи, самопожертву заради ближнього, зміцнює нашу віру, дарує наснагу і мир!
Все буде Україна! Слава Україні! Героям Слава!

... Читати далі »

Переглядів: 81 | Додав: Alexis | Дата: 08.12.2021

2 грудня 2021 року у рамках «Комплексної стратегічної програми розвитку Львова» відбулася педагогічна бізнес-майстерня «Концептуальні засади формування підприємницької компетентності школярів» для вчителів, які викладають шкільний курс «Громадянська освіта».
Одні з авторів робочого зошита для учнів «Майстерня підприємництва» Ірина Стеців, учитель географії нашої школи, Галина Наконечна, вчитель НВК «Школи-садок «Софія» репрезентували методику викладання економічних тем для курсу «Громадянська освіта». Педагоги ділилися власним досвідом з колегами. Учасники заходу активно включились в атмосферу економічних ігор та прав.

... Читати далі »

Переглядів: 75 | Додав: Alexis | Дата: 07.12.2021

Сьогодні у 10-В класі (вчитель – Стеців І.Р.), пройшов урок неформальної освіти: «Вплив ІТ на економіку країни». Завдяки проекту Edumus та пані Леся Довганик, відбулась зустріч із бізнес аналітиком, Intellias ІТ компанії - Довгаником Володимиром.

  ... Читати далі »

Переглядів: 77 | Додав: Alexis | Дата: 07.12.2021

« 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 67 68 »
Investigationes
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915



+7 495 287-42-34 info@ucoz.com
Mirum
sample map