Головна » Архів матеріалів

Знову пам'ять про день, що не можна забути...

Знову січень, історія, ворог і Крути...

Знову кров українська на своїй же землі...

"Ще не вмерла" звучить! Очі ворога злі...

Раптом постріл один, а чи постріли два...

І хоч страху нема та німіють слова,

А душа українська горить, не згасає,

"Ще не вмерла моя Україна" співає!

Триста було тоді, що життям заплатили,

Щоби ми, українці, на своїй землі жили,

Щоби волю здобули і тут панували,

А свободу, що кров'ю да ... Читати далі »

Переглядів: 79 | Додав: dudaps | Дата: 30.01.2022

Лицарство Крут! О, нам вас не забути.

Ваш чуєм зов – невтомно далі йти.

Крути увійшли в історію України як символ національної честі та гідності. Патріоти України – студенти та учні –  український цвіт, віддали за рідну неньку найцінніше – своє життя, ознаменували початок нової епохи національного пробудження українців, усвідомлення нашого права жити на власній землі та святого обов’язку — боронити її.

Вірш «Молитва» читає учениця 3-В класу Богданни Кецур (класний керівник – Коцаба С.І.).

Яремків Н.В., заступник директора

з виховної роботи ... Читати далі »

Переглядів: 67 | Додав: dudaps | Дата: 29.01.2022

28 січня 2022 року. 10-В клас. Урок патріотизму «Свобода – вибір гідних». Вшанування пам’яті юнаків, які героїчно загинули в бою під Крутами. Віртуальна екскурсія у Меморіальний комплекс «Пам'яті Героїв Крут» (Чернігівщина). Зворушливе коментування і перегляд фото з цих святих місць, де побувала минулого року з колегами класний керівник 10-В класу Ірина Кук. Підсумовуючи заняття, Сергій Романюк, учитель предмету «Захист України» провів паралелі між подіями 1918 р. і сучасною ситуацією у нашій державі.

Яремків Н.В., заступник директора

з виховної роботи ... Читати далі »

Переглядів: 66 | Додав: dudaps | Дата: 29.01.2022

29 січня - День пам'яті героїв Крут. Учні та педагоги нашої школи щороку вшановують пам'ять молодих борців за волю, полеглих під залізничною станцією Крути. Ця битва стала символом героїзму та відданості своїй Батьківщині.

Минуть роки, століття, та пам'ять про юнаків – героїв не згине повік! Відеокліп до Дня пам’яті Героїв Крут учнів 8-А класу (класний керівник – Стецько О.Р.).

Яремків Н.В., заступник директора

з виховної роботи ... Читати далі »

Переглядів: 64 | Додав: dudaps | Дата: 29.01.2022

 День святого Миколая, безумовно, найочікуваніше й улюблене свято і для дорослих, і для дітей, тому, що в цей час межа між дитинством і дорослістю повністю зникає і кожен відчуває себе безпечною дитиною. З особливим нетерпінням його чекають всі, бо свято Миколая пов’язане з подарунками, гарним настроєм, як це й буває на свято… Кожна дитина у день Святого Миколая чекає чудес і вони обов’язково здійснюються.
Саме таким незабутнім подарунком став похід учнів 2-А, 4-А, 4-Є класів (класні керівники – Галанюк М.В., Боднар Р.Я., Яцик Н.І.) до театру ім. М.Заньковецької. Перед цим діти зустрілися зі святим Миколаєм, а потім поринули у світ казки «Івасик-Телесик» ... Читати далі »

Переглядів: 57 | Додав: Alexis | Дата: 20.12.2021

Відповідно до реалізації заходів із національно-патріотичного виховання у Львівський муніципальний мистецький центр для заступників з виховної роботи шкіл Львова відбулась презентація проєкту–виставки польської мисткині Вікторії Войчєховської про війну на Донбасі «Іскри». Виставка – це міждисциплінарне мистецьке дослідження з портретами людей, які повертаються з передової.
Організатор - Центр професійного розвитку педагогічних працівників м. Львова! ... Читати далі »

Переглядів: 56 | Додав: Alexis | Дата: 16.12.2021

Львів засипає снігом, уже хочеться ховатись від морозів у теплих домівках, проводити час з рідними та готувати подарунки, адже для усіх чемних діток та дорослих Святий Миколай щось принесе.
Учні 3-Б (класний керівник – Золотухіна Н.І.) та 4-Б (класний керівник – Ківачук С.Ю.) відвідали Резиденцію Святого Миколая. Для дітей це була чудова нагода відпочити, змінивши буденну обстановку, а також посвяткувати у дружній та веселій атмосфері. Діти поспілкувалися з Миколаєм, написали йому листа та сфотографувалися. Хлопчики та дівчатка гарно провели час і отримали солодкі. ... Читати далі »

Переглядів: 58 | Додав: Alexis | Дата: 16.12.2021

У рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насилля» практичний психолог Л.Кульчицька та класний керівник 7-Б класу Н.Фігель провели конкурс ерудитів «Світ моїх прав. Обов’язки в моєму житті» на знання прав людини, метою проведення якого є закріплення школярами знань про свої права, уміння використовувати їх на практиці та, за потреби, захищати ... Читати далі »

Переглядів: 65 | Додав: Alexis | Дата: 12.12.2021

« 1 2 3 4 5 6 7 ... 67 68 »
Investigationes
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915



+7 495 287-42-34 info@ucoz.com
Mirum
sample map