Головна » 2018 » Січень » 25 » СЗШ № 97. «Інноваційне освітнє середовище – вимога часу»
13:28
СЗШ № 97. «Інноваційне освітнє середовище – вимога часу»

  Шкільна дошка – це невід’ємна складова будь якого навчального класу, місце обміну інформацією між учнями та вчителем. Інтерактивна панель – це жива взаємодія вчителя і учнів, управління процесом обміну інформацією між ними.
«Працюючи з нею, ми завжди перебуваємо в центрі уваги, завжди ведемо спілкування з учнями напряму й підтримуємо постійний контакт із класом», - сказала вчитель географії нашої школи Стеців І.Р.
Провівши 23 січня 2018 року
міський семінар на тему «Сучасні підходи до підготовки і проведення уроку географії та економіки з використанням мультибордів», вона радо поділилась власним досвідом з колегами.
Ірина Романівна наголосила, що інтерактивна панель - коштовний інструмент для навчання всього класу. Це - візуальний ресурс, що може допомогти вчителям зробити уроки живими й привабливими для учнів. Ця інтерактивна панель поєднує кілька девайсів, вона поєднує функції проектора, дошки, комп’ютера, планшета та телевізора. З мультибордом можуть одночасно працювати кілька школярів. Вчитель зможе створювати інноваційні уроки та інтерактивні презентації у реальному часі. До мультиборду можна підключити персональні планшети, ноутбуки чи смартфони учнів, що дозволить вчителеві одночасно взаємодіяти з цілим класом, дистанційно керувати навчальним процесом.
Педагог переконана, що використання панелі на уроці значно збільшить ефективність навчання учнів у школі. «Використання інтерактивної дошки на уроках є однією з вимог сучасного освітнього процесу в умовах інформаційного суспільства», - сказав директор школи Крупник П.М.

Переглядів: 682 | Додав: Alexis | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Investigationes
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915



+7 495 287-42-34 info@ucoz.com
Mirum
sample map