Головна » 2018 » Січень » 29

СЗШ № 97. "Подвиг Героїв Крут з нами".
Їх — юних сміливців, лиш жменька була —
Із серцем зі сталі і духом з граніту.
О, велич летіла у вічність з їх лав
І чин їх навіки став юності міфом.

     В історії кожної нації жодні етапні події, постаті не зникають, не відходять у небуття. Подвиг молодих героїв Крут, справжніх національних героїв, не лише підхопили як естафету поколінь молоді вояки Карпатської України в 1939, воїни ОУН-УПА, серед яких культ крутян, як і козаків, гайдамаків, січових стрільців, був глибоко усвідомленим і шанованим.
Цього року виповнюється 100 років як ми виборюємо свою незалежність і волю у битвах з різними колонізаторами, щиро вірячи, що перемога буде за нами. У цьому затяжному герці свою жертовну відданість ідеям відновлення державності, національної гідності довели вояки Січових Стрільців, військ під керівництвом С. Петлюри та генералів УНР і ЗУНР, повстанці отаманів 1920-х років, вояки ОУН-УПА, сучасні воїни і добровольці на московсько-українській війні в Донбасі, герої Небесної Сотні.

З нагоди 100-річної дати подвигу Героїв Крут у СЗШ №97 було проведено ряд заходів. Пройшов Урок пам’яті “За волю України. Полеглим синам в бою під Крутами присвячується”. Під час ... Читати далі »

Переглядів: 706 | Додав: Alexis | Дата: 29.01.2018 | Коментарі (0)

Investigationes
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915



+7 495 287-42-34 info@ucoz.com
Mirum
sample map