Головна » 2017 » Грудень » 08

  СЗШ № 97. Науково-практичний семінар з розвитку критичного мислення у дітей. Що таке критичне мислення: розуміння цього дозволяє по-новому подивитися на можливості уроку, спрямовувати навчання саме на розвиток мислення ви ... Читати далі »

Переглядів: 356 | Додав: Alexis | Дата: 08.12.2017

  

Асоціація «Інформаційні технології України», за підтримки Міністерства освіти і науки України та Комітету Верховної Ради України з питань інформатизації та зв’язку, продовжує реалізацію соціального профорієнтаційного проекту для учнів 8-11 класів – «Join IT». Мета проекту – підвищити інтерес майбутніх абітурієнтів до інформаційних технологій, тим самим забезпечити економічне і технологічне зростання України. Навчальний заклад відвідала ... Читати далі »

Переглядів: 337 | Додав: Alexis | Дата: 08.12.2017

СЗШ № 97. ЩАСЛИВА І РОЗВИНУТА ДИТИНА – ГОРДІСТЬ БАТЬКІВ. Учні початкових класів нашої школи познайомились з «Ментальною арифметикою». Це – навчальна програма розвитку розумових здібностей та творчого потенціалу. Методика тренує швидкість сприйняття та обробки інформації, розвиває обидві півкулі мозку одночасно за рахунок уявної візуалізації о ... Читати далі »

Переглядів: 381 | Додав: Alexis | Дата: 08.12.2017

Учні 3-Б класу здійснили свою давню мрію – відвідали Львівський аеропорт імені Данила Галицького. Під час екскурсії школярі ознайомилися з зоною вільного доступу на першому поверсі Терміналу «А», почули цікаві факти історії летовища, пройшли контроль на безпеку у зоні вильоту внутрішніх рейсів, відвідали бізнес-зал для пасажирів внутрішніх рейсів, оглянули перон з автобуса, дізналися, як отримують багаж пасажири після прильоту, почули відповіді на запитання про те, як функціонує аеропорт, побачили які літаки прилітають до Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького.

   ... Читати далі »

Переглядів: 411 | Додав: Alexis | Дата: 08.12.2017

Investigationes
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915



+7 495 287-42-34 info@ucoz.com
Mirum
sample map