Головна » 2018 » Квітень » 27

  23 квітня 2018 року з метою превентивного виховання у школі відбулося заняття учнів 8-А класу з інспектором ВЗГ УПП у Львівській області ДПП, старшим лейтенантом поліції Яремчук Ольгою Юріївною на тему: «Булінг у шкільному середовищі. Відповідальність серед підлітків». Ініціаторами зустрічі виступили учасники шкільного самоврядування. Представник поліції розповідала учням про булінг серед дітей, способи його уникнення та відповідальність за насильство, демонструвала тематичні відеоролики. Наголосила, що випадки насильства серед учнів стають дедалі частішими.
Учні, в свою чергу, задавали запитання інспектору та отримували на них вичерпні відповіді. Дискусія пройшла змістовно та результативно.
Варто пам’ятати, що не можна закривати очі навіть на найменший прояв цькування, адже розібратися з ситуацією можна лише спільними зусиллями і тільки, якщо вчасно звернути на неї увагу.

Васильків Т.С.,

педагог-організатор ... Читати далі »

Переглядів: 355 | Додав: Alexis | Дата: 27.04.2018 | Коментарі (0)

  Саме під таким гаслом 26 квітня 2018 року у нашій пройшов День цивільного захисту, приурочений до Міжнародного дня пам’яті Чорнобиля.
Почався День цивільного захисту із лінійки, де були визначені основні завдання дня ЦЗ.
Програма Дня була цікавою й насиченою. Для учнів було проведено різнопланові заходи, зокрема відкриті уроки та виховні години, вікторини, відпрацювання нормативів ЦЗ, тренування по користуванню індивідуальними засобами захисту, зокрема протигазом.
Під час проведення тематичних навчально-виховних заходів учні початкової школи  переглянули яскраву практично-розважальну програму «Правила пожежні знай і в біду не потрапляй». Із захопленням ... Читати далі »

Переглядів: 371 | Додав: Alexis | Дата: 27.04.2018 | Коментарі (0)

Investigationes
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915



+7 495 287-42-34 info@ucoz.com
Mirum
sample map