Головна » 2018 » Жовтень » 31

«Основи фінансової грамотності». Поки такі уроки ще тільки в теорії, та учитель географії Стеців І.Р. вже готує освічених дітей, які б знали ціну грошам та вміли ними розпоряджатись. 
Надзвичайно цікавий, креативний урок з основ фінансової грамотності на тему: «Хочу купити товар» провів для школярів колишній учень нашої школи Василь Грем. Він наголосив, що це дуже актуально у часи, коли люди витрачають більше, ніж заробляють. Щоб у майбутньому в Україні було фінансово освічене населення, потрібно навчати дітей вже сьогодні.

... Читати далі »

Переглядів: 400 | Додав: dudaps | Дата: 31.10.2018

У нашій школі пройшов цікавий квест бадьорості та здоров'я «Знайди Осінь». Команди учнів 1-4 класів боролися аби «знайти» Осінь, що заховалась у своїх щедрих дарах. Програма змагань була цікава й різноманітна: естафети на спритність, швидкість, розвиток координації рухів, уваги. Діти залюбки брали участь у всіх естафетах, вболівали за своїх учасників та мали чудовий настрій.
Свято пройшло весело та дуже сподобалося учням та педагогам. Береснева М.І., учитель фізичного виховання і водночас організатор квесту, подякувала за активну участь та відзначила, що всі учасники були жвавими, креативними та націленими на перемогу.

 

... Читати далі »

Переглядів: 249 | Додав: dudaps | Дата: 31.10.2018

Investigationes
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915



+7 495 287-42-34 info@ucoz.com
Mirum
sample map