Головна » 2018 » Жовтень » 04

  Це соціальний проект для школярів, який має на меті покращити життєві навички, усвідомлення ставлення учнів до власного здоров’я, покращення обізнаності щодо збереження корисних компонентів у продуктах харчування, використання наукових відомостей щодо збереження цінних складових у їжі для здоров’я і безпеки, усвідомлення переваг та загроз від використання неякісних харчових продуктів, критичного оцінювання способів приготування страв, а також для підвищення рівня соціалізації учнівської молоді.

Цікаво та змістовно пройшла перша зустріч учасників міського освітньо-просвітницького проекту, серед яких були учні 9-А та 9-В класів нашої школи (керівник Кук І.Г.). Екскурсії по м'ясному та рибному терміналах, зустрічі з лікарями ветеринарної медицини, лабораторні дослідження продуктів з ринку на доброякісність сприятимуть покращенню обізнаності про безпеку харчування, усвідомленого ставлення учнів до свого здоров'я. Чекаємо наступних занять!

Яремків Н.В., заступник директора

з виховної роботи ... Читати далі »

Переглядів: 243 | Додав: Alexis | Дата: 04.10.2018

  Є свята офіційні: державні та релігійні. Є свята приватні. До яких «записати» свято Вулиці що відбувається вже багато років поспіль — вирішуйте самі. Гадаємо, ні до тих, ні до інших: свято самобутнє саме по собі. Воно стало традиційним. До речі, традиції - річ цікава і дуже потрібна в будь-якому суспільстві. А свята - і поготів!

30 вересня, Церква святих мучениць Віри, Надії, Любові та їх матері Софії відзначає храмове свято. З цієї нагоди для мешканців мікрорайону та гостей було організоване цікаве і насичене подіями дійство. ... Читати далі »

Переглядів: 333 | Додав: Alexis | Дата: 04.10.2018

  28 вересня 2018 року в приміщенні Першої міської медіатеки відбулась звітно-виборча конференція міського учнівського парламенту, в якій взяли участь члени самоврядування нашої школи. Учениця 8-В класу Данчук Анастасія подала заявку для участі у виборах, підготувала свою передвиборчу програму та виступила з нею на конференції. Запропонована програма була змістовною та насиченою. Вона зацікавила учасників конференції, тому її підтримали більшістю голосів. За результатами голосування, Данчук Анастасія обрана до міського учнівського парламенту.

Вітаємо Анастасію і бажаємо їй успіхів!!! ... Читати далі »

Переглядів: 222 | Додав: Alexis | Дата: 04.10.2018

  Вже більше 10 років у нашій школі проходить загальношкільна інтелектуальна гра «Що? Де? Коли?». Початок нового навчального року не став винятком. 27 вересня відбулась перша у цьому сезоні гра між командами 9-11 класів, яку підготували та провели члени шкільного самоврядування.

Цікавими та змістовними були запитання вікторини. Як учасники, так і вболівальники мали змогу перевірити свої знання та логіку, відповідаючи на них.

Переможцем «Що? Де? Коли?» стала команда учнів 10 класу у складі: Борщука Данила, Кіщак Марти, Степаненко Поліни, Гриб Анастасії, Бондарець Аліни та Фіялка Дмитра.

Переможці отримали приз - захоплюючу, пригодницько-фантастичну книгу. Всі учасники інтелектуальної вікторини були нагороджені заохочувальними подарунками.

Васильків Т.С., педагог-організатор ... Читати далі »

Переглядів: 261 | Додав: Alexis | Дата: 04.10.2018

 В актовій залі школи відбувся кастинг до студій Культурно-мистецького центру "Острів дитинства". Всі бажаючі мали змогу продемонструвати свої талант. Учні з нетерпінням чекали знайомства з членами журі щоби після відбору стати справжніми акторами, разом втілювати цікаві твор ... Читати далі »

Переглядів: 231 | Додав: Alexis | Дата: 04.10.2018

  Мабуть, хоч раз у житті кожному львів’янину чи туристу пощастило зустріти на вулицях старовинного Львова людину з позаминулого століття. Саме в такому образі – у фраку, капелюсі, з метеликом, ціпком, а головне, із закрученими вусами зустрів учнів 4-Б класу (класний керівник Золотухіна Н.І.) львовознавець, екскурсовод Петро Радковець.
Незабутнє спілкування у дитячій бібліотеці відбулося під назвою «Таємниці Львівський левів». Чудова атмосфера і цікаві оповіді не залишили байдужим нікого. Оповідання, легенди, правдиві історії запам’яталися ... Читати далі »

Переглядів: 300 | Додав: Alexis | Дата: 04.10.2018

Investigationes
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915



+7 495 287-42-34 info@ucoz.com
Mirum
sample map