Головна » 2018 » Жовтень » 4 » «Свято Вулиці»
23:35
«Свято Вулиці»

  Є свята офіційні: державні та релігійні. Є свята приватні. До яких «записати» свято Вулиці що відбувається вже багато років поспіль — вирішуйте самі. Гадаємо, ні до тих, ні до інших: свято самобутнє саме по собі. Воно стало традиційним. До речі, традиції - річ цікава і дуже потрібна в будь-якому суспільстві. А свята - і поготів!

30 вересня, Церква святих мучениць Віри, Надії, Любові та їх матері Софії відзначає храмове свято. З цієї нагоди для мешканців мікрорайону та гостей було організоване цікаве і насичене подіями дійство.

Відбулись виступи дітей мікрорайону – від наймолодших дошкільнят ДНЗ №14 до досвідчених вихованців творчої студії «Перлинка благодаті». Також учнів школи №97, а саме: хор «Струмочок» (керівник Орест Яремків), вокальний ансамбль «Мальви» (керівник Діана Матвєєва).

Відбулися спортивні змагання для активної молоді району: майстер-клас з баскетболу, спортивний квест, а також шаховий турнір від майстра спорту України Олександра Шиманського.

Цікаві майстер-класи, солодка вата, флеш-моб, частування святковим тортом та багато іншого. Зірковими гостями свята були: Наталя Яремків, Роман Діжак, Олег Луковський, Ірина Доля, Resonance trio, Назар Савко та гурт Медоркестра. Шість годин музики, танців та забав. Чудовий настрій забезпечили незмінні ведучі Олег Пригода та Галина Галайко.

Усе побачене — найкраща реклама того, чим дійсно варто займатися підростаючому поколінню усіх районів. Певна, будь-яка вулиця нашого славного міста, при бажанні, може мати власне свято - свято Вулиці. І навіть не задля якогось престижу, а для самих себе. Як тут не погодитися з висловом класика світового кінематографу Олександра Довженка «Навіть у буденних калюжах треба вміти бачити зорі».

Яремків Н.В., заступник директора

з виховної роботи

Переглядів: 334 | Додав: Alexis | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Investigationes
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915



+7 495 287-42-34 info@ucoz.com
Mirum
sample map