Головна » 2019 » Травень » 10

     Окрема подяка спонсорам, які долучилися до проекту «Діти єднають Україну»:справжньому українському ресторану швидкого харчування «Вареники – тут», туристичній компанії ТзОВ "Чудо Тур" та мережі стильних ресторанів швидкого харчування «Інтемпо». Дякуємо Вам за розуміння, підтримку, небайдужість, відкритість, професійність і якість обслуговування!!! ... Читати далі »

Переглядів: 157 | Додав: Alexis | Дата: 10.05.2019

     Світлий тиждень був насичений різними подіями, але завдяки учням, вчителям, батькам з Харкова, які завітали до Львівської школи, він став радісним і благословенним. У рамках проекту «Діти єднають Україну» СЗШ№97 м. Львова гостинно відчинила двері для учнів та вчителів ССЗШ№11 м. Харкова . Упродовж кількох днів відбулися спільні заходи:екскурсії, майстер-класи, тренінги та семінари.
Пізнавати найпривабливіші місця Львова не завадили ні дощ, ні вітер.
Сподіваємося, що Великодні гаївки у Шевченківському гаю, відвідини ораторії ім. Св. Домініка Савіо , та волонтерської організації "Голуби миру св.Покрови ", підземелля Львова з екскурсією Аліси Васильєвої, Високий Замок, майстер-клас з малювання на склі, банси на "веселих перервах" ,участь у проектах шкільного самоврядування, подарунок, надрукований на шкільному 3Dпринтері, спілкування з однолітками на тему "Як стати щасливим"та урок за проектом «Маленький принц. Львів, що любить тварин» запам’ятаються гостям надовго.
Діти єднають Україну, а Україна єднає нас! ... Читати далі »

Переглядів: 170 | Додав: Alexis | Дата: 10.05.2019

Investigationes
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915



+7 495 287-42-34 info@ucoz.com
Mirum
sample map