Головна » 2019 » Травень » 16

Хай сяє сонцем в серці слово «мати» —
Таке незгасне, вічне і святе!

    Зворушливе родинне свято з нагоди Дня матері відбулося у нашій школі. Учні 5-А та 5-Б класів зібралися, щоб віршами та піснями висловити свою любов і шану найдорожчій людині - рідній неньці, подякувати за любов і турботу, а також привітати всіх жінок і побажати їм здоров’я, щастя і Божого благословення.
З дитячих вуст звучали найщиріші слова подяки матерям, бабусям, татусям, учителям. Емоційно та дуже зворушливо линули пісні «Мам», «Бабусина вишиванка», «Я татова донечка», «Вітаєм» у виконанні учасників шкільного хору. Надзвичайно приємні емоції викликала танцювальна композиція. Глядачі дуже тепло сприймали виступи юних артистів і були захоплені їх майстерністю, артистизмом, щирістю.
Заступник директора школи Н.Яремків подякувала за чудове свято учасникам заходу, класним керівникам Стецько О.Р., Рудульській Н.Я., учителю музичного мистецтва Матвєєвій Д.С., керівнику шкільного хору «Струмочок» Яремківу О.М., учителю інформатики Антонів Л.О., звукооператору Коцабі З.Я.

Яремків Н.В., заступник директора з виховної роботи ... Читати далі »

Переглядів: 246 | Додав: Alexis | Дата: 16.05.2019

     Учні 7-В класу (класний керівник Кук І.Г.) здійснили незабутню мандрівку Львів-Збараж-Тернопіль. Унікальна туристична місцевість - старовинне місто Збараж з історичною пам'яткою - Збаразьким замком. «Фортеця з фортець2"- товсті мури, бастіони, вали, підвісний міст, підземні ходи. Десятки тисяч експонатів у 20 залах замкового музею. Серед них і сучасні. Адже саме у Збаражі народилися Герої Небесної Сотні Устим Голоднюк та Назар Войтович. «Дух козацький тут витає…». Краєвиди з високих місць, краса та велич! А далі – «файне місто Тернопіль»!. Став і подорож на теплоході, замок, острів закоханих, Єлисейські поля, Архикатедральний собор. Багато вражень, емоцій. Ми полюбили Тернопіль! ... Читати далі »

Переглядів: 192 | Додав: Alexis | Дата: 16.05.2019

   Ця історія розпочалась ще в грудні місяці. На прохання святого Миколая учні 4-Г класу (класний керівник Гренюх Х.Р.) щотижня отримували чарівні перлинки. Для цього потрібно було бути добрим, милосердним до своїх ближніх, стати прикладом для інших та гарно вчитися. Щотижня кошичок поповнювався новими прикрасами. А напередодні величного свята школярі зробили своїми руками неймовірно красиві браслети для матусь. Для найрідніших мам діти подарувати найдорожчий та найкращий подарунок створений своїми руками. Щира подяка Павлишин М.Є. за допомогу у майстер-класі. ... Читати далі »

Переглядів: 239 | Додав: Alexis | Дата: 16.05.2019

Фізичний факультет (http://physics.lnu.edu.ua) Львівського національного університету імені Івана Франка запрошує учнів 11 класів на навчання

за такими «Спеціальностями» / спеціалізаціями:

  • 104. «Фізика та астрономія» / фізика та астрофізика;
  • ... Читати далі »
Переглядів: 236 | Додав: dudaps | Дата: 16.05.2019

Investigationes
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915



+7 495 287-42-34 info@ucoz.com
Mirum
sample map