Головна » 2019 » Грудень » 19

   Завітала щедра осінь до учнів 1-Є класу. Барвисте дійство було позначено романтичністю та прикрашено поетичним словом і піснею. Віршовані рядки перемежовувалися пісенними. Це було справжнє свято несподіваних осінніх барв, багатої палітри дорослих і дитячих почуттів.

Кожна класна сім’я виготовила власну осінню композицію, а також члени родини брали активну участь у конкурсі «Дари осені – 2019». Школярі та їхній класний керівник Гренюх Х. Р. отримали грамоту за участь у конкурсі. 

Програма святкового заходу була яскравою танцювальними номерами та музичними композиціями. Свято пройшло у колі друзів, у барвах осені, з квітами та дарами природи. На завершення свята Осінь-красуня пригощала всіх своїми подарунками з чарівного гарбуза. ... Читати далі »

Переглядів: 221 | Додав: dudaps | Дата: 19.12.2019

     Таємний Святий Миколай - це передсвяткова гра. Під час гри учасники непомітно дарують одне одному подарунки, а в кінці – повинні вгадати, хто був їхнім Секретним Миколаєм! Сьогодні учні 8-В класу (класний керівник Кук І.Г.) і 5-А класу (класний керівник Стеців І.Р.) мали можливість подарувати одне одному не тільки подарунки, а й святковий настрій та позитив, а також підготували вірші, гуморески, пісні та міні-виставу!

Яремків Н.В., заступник директора з виховної роботи ... Читати далі »

Переглядів: 210 | Додав: Alexis | Дата: 19.12.2019

Investigationes
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915



+7 495 287-42-34 info@ucoz.com
Mirum
sample map