Головна » 2019 » Грудень » 22

     IMAGE6$ Найулюбленіше свято дітей – День святого Миколая. Усі з нетерпіння чекають щедрого Святого, пишуть йому листи, вивчають вірші, співають пісні. Миколай щороку приходить у кожну хатину і обдаровує кожну дитину. Не залишилися без уваги і учні 2-А класу (класний керівник Боднар Р.Я.). Діти показали тематичну виставу яку допомагала музично оформити вчитель музичного мистецтва Матвєєва Д.С. Гості свята спільно колядували та отримали гарні незабутні враження.

Яремків Н.В., заступник директора з виховної роботи ... Читати далі »

Переглядів: 207 | Додав: Alexis | Дата: 22.12.2019

     Низку довгоочікуваних зимових свят розпочав День святого Миколая. Учні 5-Б класу разом з дітками 1-Б класу (класний керівник Золотухіна Н.І.) в актовій залі показали тематичну виставу.

«Який би сюрприз не чекав на вас та ваших близьких під подушкою – не забувайте, що найголовніший подарунок – це любов! Даруйте її не лише у цей день, а несіть у своєму серці продовж усього життя – як це робив Святий Миколай», - сказала класний керівник 5-Б класу Фігель Н.В.

А тепер найприємніше: якщо в ніч з 18 на 19 грудня загадати заповітне бажання, будьте певні - Святий Миколай його обов’язково здійснить! Веселих вам свят!

Яремків Н.В., заступник директора з виховної роботи ... Читати далі »

Переглядів: 183 | Додав: Alexis | Дата: 22.12.2019

     Ще один передноворічний ярмарок пройшов у школі. Організатор заходу – вчитель трудового навчання Колибчук А.В. Школярі виставили на продаж різноманітні іграшки, сувеніри, прикраси, солодощі . Всі оригінальні роботи учні зробили самі або за допомогою батьків. Охочих придбати вироби було багато. Школярі, вчителі та батьки робили це з гарним передсвятковим настроєм.

«Хочеться підкреслити: найкращий виріб – зроблений своїми руками! Отже, створюйте самі, вкладайте щирі почуття, даруйте один одному незабутні емоції!», - побажала заступник директора з виховної роботи Яремків Н.В. ... Читати далі »

Переглядів: 162 | Додав: Alexis | Дата: 22.12.2019

Investigationes
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915



+7 495 287-42-34 info@ucoz.com
Mirum
sample map