Головна » 2020 » Червень » 01

З Днем захисту сьогодні ми вітаємо кожну дитину. Дитинство – це чудова пора, пора сподівань та здійснення мрій.
Посмішки дітей — це, мабуть, найкраще, що може радувати погляд. У них стільки щирості і довіри, що розтане навіть найсуворіше і загартоване проблемами серце.
Бажаємо кожен день зустрічати з посмішкою і гарним настроєм, бажаємо, щоб кожна мить дитинства була наповнена щастям, радістю і чудесами. ... Читати далі »

Переглядів: 155 | Додав: Alexis | Дата: 01.06.2020

     Діти – маленькі частинки великого щастя, ім’я якому – Життя! Діти – це диво, яке наповнює життя кожного дорослого щирою радістю і теплотою. Діти так потребують любові, турботи і батьківської ласки! Так хочеться, щоб кожне дитяче серце не було обділене цим маленьким щастям. У День Захисту Дітей бажаю кожній дитині міцної сім’ї і всього необхідного для безтурботного дитинства. Нехай дитячі посмішки висвітлюють нашу планету, і кожен із маленьких мешканців нашої землі буде здоровим і щасливим.

Яремків Н.В., заступник директора з виховної роботи ... Читати далі »

Переглядів: 146 | Додав: Alexis | Дата: 01.06.2020

Немає більшого щастя у світі, аніж посмішка дитини. Піклування про підростаюче покоління, його майбутнє – головний обов’язок батьків, суспільства та держави. Зігріваючи теплом і любов’ю кожне дитяче серце, об’єднуючи зусилля заради майбутнього – ми виховуємо достойних українців, які неодмінно стануть гордістю держави. Діти – наше майбутнє, а значить – майбутнє України.

До сьогоднішнього свята надзвичайно творчий подарунок зробила шкільна Рада учнівського самоврядування (голова - учениця 10-А класу Білокур Юлія).



Діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє. Ми дуже хочемо, щоб вони щохвилини, щодня були радісними та щасливими. Щиро і від усього серця бажаємо кожній дитині на Землі люблячої сім'ї, щасливого дитинства і світлого майбутнього!

Яремків Н.В., заступник директора з виховної роботи ... Читати далі »

Переглядів: 146 | Додав: Alexis | Дата: 01.06.2020

Вчитель Баран Галина Володимирівна ( кл. керівник 3 - А класу) та Башенська Ірина Володимирівна ( кл. керівник 1 - А класу)

 

Переглядів: 177 | Додав: dudaps | Дата: 01.06.2020

Investigationes
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915



+7 495 287-42-34 info@ucoz.com
Mirum
sample map