Головна » 2020 » Червень » 08

Педагогічний колектив вчителів початкових класів висловлює щиру подяку батькам за допомогу в організації дистанційного навчання учнів. Дякуємо усім, хто був поруч, хто допомагав та підтримував! Гарного літнього відпочинку Вам та міцного здоров'я!

Переглядів: 148 | Додав: Alexis | Дата: 08.06.2020

 Пандемія коронавірусу змусила усіх розпочати життя онлайн. Навчальний процес перемістився в квартири та будинки. Діти, які звикли сприймати школу як цілісне середовище їх існування, опинилися перед екраном, який мав замінити все: друзів, вчителя, веселі ігри на перервах, спільні походи до школи і з неї, розваги і найголовніше – живе спілкування. Особливо це важливо для учнів молодших класів, які ще не вміють самостійно організовувати свій робочий час. Тому ,насамперед, величезна подяка батькам, які активно долучились до такого виду навчання.
Навчання в початковій школі було організовано на платформі Classroom, яка дозволяє застосовувати різні засоби для подачі матеріалу: письмові інструкції,   навчальні відео, презентації, фільми, схеми, аудіо диктанти,тестування, якими багатий інтернет простір. Велику допомогу надав сайт « На урок», де були розміщені різні види тестів з різними умовами виконання . Тому проблем з подачею матеріалу, звичайно, не було. Учні,в свою чергу, могли писати роботи так, як зазвичай вони це практикують в школі, виконуючи завдання з підручника, попередньо переглянувши відео, або виконувати тест,чи працювати безпосередньо з відео.
Попередні висновки можна зробити вже: ми змогли це подолати. А подальше навчання покаже, чи був цей досвід в плюс чи в мінус. Однозначно, що такого досвіду ми ще не мали, і, сподіваюсь, не будемо мати.


Сеньковська О.М. класний керівник 3-В класу ... Читати далі »

Переглядів: 147 | Додав: Alexis | Дата: 08.06.2020

Investigationes
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915



+7 495 287-42-34 info@ucoz.com
Mirum
sample map