Головна » Архів матеріалів

   Очікування Нового року – дуже хвилюючий і клопіткий час, який приносить масу позитивних емоцій. Щоб подарувати жителям мікрорайону «Північний» та його гостям справжню казку, вчителі та учні нашої школи цього року вже традиційно прикрасили новорічну красуню. Діти з нетерпінням чекали моменту, коли можна буде дістати іграшки й прикрасити її напередодні новорічних і різдвяних свят. Ялинка засяяла всіма барвами веселки, бо на ній розмістилися різноманітні іграшки зроблені власними руками школярів.
Існує повір’я, що дива трапляються якраз у новорічну ніч! Хай вам щастить! З прийдешніми святами 2019 року! Запрошуємо всіх гарно святкувати !!!

Яремків Н.В., заступник директора з виховної роботи ... Читати далі »

Переглядів: 273 | Додав: Alexis | Дата: 26.12.2018

Частіше усього складається так, що на долю найкращих, найталановитіших людей випадає багато випробувань, і їхнє життя уривається трагічно й неочікувано. Так склалося і з життям талановитого українського поета Василя Симоненка.
Ти знаєш, що ти — людина.
Ти знаєш про це чи ні?
Усмішка твоя — єдина,
Мука твоя — єдина,
Очі твої — одні.

Саме такі слова та багато іншої поезії лунали зі сцени актової зали під час     пам’ятного заходу «Іду до вас із забуття воскреслий» у виконанні учнів 8-А та 10-А класів. Глядачі з величезним захопленням слухали вірші не тільки українською, а й англійською мовами. Лунали пісні у виконанні ансамблю дівчат «Мальви» та дяка церкви Віри, Надії, Любові та їх матері Софії Богдана, котрий написав власну музику на вірші Симоненка. Саме вони справили незабутнє враження на глядачів. Вечір пройшов на високому рівні. Підготували його: Харатинович М.В., учитель української мови та літератури, Бузікевич О.Г., учитель англійської мови, Матвєєва Д.С., учитель музичного мистецтва, Антонів Л.О., вчитель інформатики.
Симоненкова дорога – важка, трагічна і коротка. Але пам’ять про нього вічна, вона живе у наших серцях, любов до його творчості безмірна.

Яремків Н.В., заступник директора з виховної роботи ... Читати далі »

Переглядів: 288 | Додав: Alexis | Дата: 26.12.2018

 Ось воно! Сталося! Ще одне досягнення! Наша школа отримала сертифікат для учасника встановлення рекорду України – «Наймасовіший урок добра» з підписом Міністерства освіти та науки України та фонду «Щаслива лапа». Уроки, приурочені Всесвітньому дню тварин, проходили 4 жовтня по всій Україні. В 791 навчальному закладі одночасно відбулось 6542 уроки. Серед них 5 уроків Доброти для учнів 7-9 класів нашої школи. Величезна подяка організатору цієї події - вчителю біології Ірині Романівні Кук. Вітаємо та бажаємо нових рекордів!!!

Яремків Н.В., заступник директора з виховної роботи ... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 280 | Додав: Alexis | Дата: 26.12.2018

Переглядів: 267 | Додав: dudaps | Дата: 23.12.2018

   Львівські школярі долучилися до порятунку тварин. Роботи юних художників, які перемогли у конкурсі «До чотирилапих, як до себе», стали ілюстраціями для календаря на 2019 рік. За кошти від його продажу придбають перший у Західному регіоні банк крові для безпритульних собак.

Учасниками конкурсу стали учні 7-8 класів, які займалися за освітньою програмою «Маленький принц. Львів, що любить тварин». Конкурс проводили компанія «Кормотех», притулок для собак «Милосердя», ЛКП «Лев» за підтримки Навчально-методичного центру освіти міста Львова.

Загалом, цьогоріч на конкурс було надіслано 235 робіт, з числа яких обрали 15 переможців. 12 малюнків стали ілюстраціями до календаря на наступний рік, ще 3 роботи прикрасили святкові листівки.

Серед переможців конкурсу – учениця 7-А класу СЗШ № 97 міста Львова Софія Лемішко. Малюнок дівчинки «Тепло турботи зігріває навіть у найпохмуріший день» увійшов до благодійного календаря.

Учора у внутрішньому дворику Львівської копальні кави відбулося офіційне нагородження переможців. Софійці урочисто вручили диплом та подарунки. Організатори конкурсу також передали подяку вчителю біології СЗШ № 97 Ірині Романівні Кук, яка щиро виховує у своїх учнів любов та увагу до тварин. ... Читати далі »

Переглядів: 346 | Додав: dudaps | Дата: 22.12.2018

  Як ви вчилися розпоряджатися фінансами? З допомогою батьків чи на власних помилках? Мабуть, не всім було легко. Та нове покоління буде фінансово грамотним! Принаймні в цьому впевнена вчитель географії Стеців І.Р. Саме на уроках фінансової грамотності вона навчає учнів створювати продукт, встановлювати його собівартість та ринкову ціну.
Школярі 6-х класів перейшли від теорії до практики! Саме вони організували ярмарок «Діти – дітям». На ньому представили товари, які зробили власними руками, навчились рекламувати та продавати свій товар. Більшу частину вилучених коштів передали представникам учнівського самоврядування школи на придбання подарунків для дітей пільгових категорій.

Яремків Н.В., заступник директора з виховної роботи ... Читати далі »

Переглядів: 309 | Додав: Alexis | Дата: 20.12.2018

Миколаю, не барися,
Не роздумуй, не гадай,
За роботу вже берися,
Подаруночки роздай!

  Сьогодні школа була схожою на мандаринно-цукерковий рай. Приємним сюрпризом для учнів 1-4 класів став прихід у навчальний заклад Святого Миколая. Радість свята відчули учні – діти воїнів АТО, адже солодкий Святий Миколай не обминув і їх, прийшовши з подарунками і найкращими побажаннями. А спорядили Святого Миколая з солодкими пакунками меценати - кавова фабрика СП «Галка» ЛТД і ТзОВ «Міська околиця» в особі директора – Демчини Мирослава Григоровича. Від імені учнів, батьків і педагогів школи сердечно дякуємо цим добродійникам і бажаємо їм міцного здоров'я, родинного тепла, Божої ласки. Нехай їхні благородні справи й надалі примножують добро на Землі!

Яремків Н.В., заступник директора з виховної роботи ... Читати далі »

Переглядів: 330 | Додав: Alexis | Дата: 20.12.2018

  Зараз можна побачити навкруги багато горя і біди, але ми повинні жити і сіяти добро в людських душах, бути милосердними вже сьогодні. Саме це спонукало членів учнівського самоврядування школи ініціювати у нашому навчальному закладі акцію доброчинності «Корок життя».
Продовж І семестру школярі дуже старались. У четвер зібрані корки були передані благодійному фонду УГКЦ «Карітас-Львів». За гроші, зібрані від їх переробки, купуватимуть протези для вояків.

Яремків Н.В., заступник директора з виховної роботи ... Читати далі »

Переглядів: 268 | Додав: Alexis | Дата: 17.12.2018

  Всі ми родом з дитинства . Очікуємо свята і віримо в чудо і чекаємо на подарунки. Тим більш, вже до нас поспішає Святий Миколай .
Ось і в нашій школі напередодні свята гостинно відкрила двері Фабрика Святого Миколая. Там учні разом зі своїми наставниками власноруч створюють святкову атмосферу: власноруч складають подарунки від Святого.
Все це стане сюрпризом для учнів 1-4 класів. А спорядили їх наші незмінні меценати – кавова фабрика СП «Галка» ЛТД. Щиросердечно - від імені батьків, учнів та педагогів дякуємо цим добрим, безкорисливим людям за радість свята. Нехай Всевишній дарує їм довгі та щасливі роки життя, міцне здоров'я, радість від кожного прожитого з користю для людини дня.

Яремків Н.В., заступник директора з виховної роботи ... Читати далі »

Переглядів: 304 | Додав: Alexis | Дата: 17.12.2018

  Акція «Збережи життя ялинці» в черговий раз показала, як можна з допомогою побутових матеріалів виготовити новорічну красуню без шкоди для навколишнього середовища. Сьогодні закінчився тематичний зимовий проект. Опитування довели, що більшість учнів та працівників школи бережуть зелену красуню, а замість неї на свята використовують штучне деревце чи ялинкову композицію. Завдяки спільним зусиллям учнів та батьків 2-В класу ( класний керівник Сеньковська О.М.) нам вдалося зберегти великий ялинковий ліс! Дякуємо батькам та учням за активність та креативність!

Яремків Н.В., заступник директора з виховної роботи ... Читати далі »

Переглядів: 294 | Додав: Alexis | Дата: 17.12.2018

« 1 2 ... 40 41 42 43 44 ... 67 68 »
Investigationes
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915



+7 495 287-42-34 info@ucoz.com
Mirum
sample map