Головна » Архів матеріалів

Українське народне прислів'я стверджує, що «сумний грудень у свято і будень». Та це прислів'я не для молоді. 3 останнім місяцем року пов'язано чи не найбільше з народних свят – День Андрія.
Пройшло це цікаве календарно-обрядове дійство в актовій залі нашої школи. Організаторами та учасниками вечорниць стали класні керівники Бузікевич О.Г., Кравус О.Д., учитель музичного мистецтва Матвєєва Д.С. та учні 8-х класів.
Як і годиться, першими до оселі завітали дівчата із дзвінкими піснями. Не забули вони і про ворожіння. З гучними та веселими піснями на вечорниці завітали й парубки, які принесли неабияку радість дівчатам. Жарти, сміх переповнювали зал. Учасники вечорниць розповідали цікаві гуморески та співали багато гарних українських пісень.
На завершення свята присутніх частували варениками та пампушками, всі разом виконали пісню «І в вас, і в нас хай буде гаразд».
Відчути атмосферу свята в українських традиціях можна було, лише побувавши на таких вечорницях — по-домашньому милих, по-козацьки галасливих, по-українськи — щедрих.

Яремків Н.В., заступник директора з виховної роботи ... Читати далі »

Переглядів: 262 | Додав: Alexis | Дата: 17.12.2018

  Останніми роками визнано поширення в освітній практиці такого явища, як шкільний булінг. Із цією соціальною проблемою та шляхами її вирішення виступила перед учнями 5-Г класу Ольга Ковальчук інспектор з ювенальної превенції Шевченківського ВП ГУНП у Львівській області, старший лейтенант поліції у Львівській області. Такі профілактичні зустрічі з учнями школи правоохоронці проводять систематично.
Правоохоронець попередила школярів, що за вчинені неповнолітніми адміністративні чи кримінальні правопорушення у віці від 14 до 16 років, якщо вони не досягли віку, з якого настає кримінальна відповідальність – покарання несуть батьки або особи, які їх замінюють.

Яремків Н.В., заступник директора з виховної роботи ... Читати далі »

Переглядів: 272 | Додав: Alexis | Дата: 17.12.2018

  Нещодавно у актовій залі школи відбулася розважально-інтелектуальна гра «Хто кращий?», в якій взяли участь учні 9-А та 9-В класів. Змагалися між собою в кмітливості, креативності, освіченості та почутті гумору дівчача та хлопчача команди. Організатором гри виступила заступник голови шкільного самоврядування, учениця 9-В класу Галапац Ксенія. Проводилось декілька турів, а саме: музичний, спортивний, інтелектуальний, гумористичний та ін., кожен з яких був цікавим, креативним та естетичним. До кожного туру члени учнівського самоврядування підготували відповідні реквізити та декорації. Оцінювало гру незалежне журі у складі вчителів школи. Кульмінацією дійства став його фінал, в якому учасники з підручних матеріалів повинні були створити одяг: дівчата для походу в театр, а хлопці – для школи. З перевагою в один бал у фіналі перемогла команда дівчат. Проте, хлопці не засмутилися програшу та заявили про свій реванш. Отриманим призом – тортом, дівчата частувалися разом зі своїми суперниками. Вітаємо переможців та очікуємо наступного цікавого змагання!

Васильків Т.С., педагог-організатор ... Читати далі »

Переглядів: 270 | Додав: Alexis | Дата: 11.12.2018

А наші славні волонтери —
Небесне військо на землі!

  Безкорислива практична допомога своєму ближньому в усі часи являла собою фундамент доброти і людяності. У нашій школі за останні декілька років склалися добрі традиції благодійництва: на початку грудня учні, батьки та вчителі збирають і відправляють смаколики, теплі шкарпетки, медикаменти нашим героям на передову. У коробки з подарунками діти вкладали і свої малюнки, і листи з привітаннями та побажаннями миру. Величезна подяка всім учасникам акції «Миколай для солдатів». ... Читати далі »

Переглядів: 302 | Додав: Alexis | Дата: 11.12.2018

Пригощав пташок я з годівниці
І почав нарешті відчувать,
Що для когось крихта — це дрібниця,
А для пташки — жить чи замерзать.

  Взимку, коли земля вкривається шаром снігу, нашим пернатим друзям важче здобувати собі корм. У цю холодну пору треба допомогти їм пережити морози і підгодувати їх. Сьогодні у 2-А класі (класний керівник Баран Г.В.) завершився навчальний проект "Пташина їдальня". Учні розширили, узагальнили знання з теми «Зимуючі птахи», виготовили разом з батьками годівниці та розвішали їх на шкільному подвір'ї.

Яремків Н.В., заступник директора з виховної роботи ... Читати далі »

Переглядів: 290 | Додав: Alexis | Дата: 10.12.2018

  Нещодавно у нашій школі привітно відкрило двері «Інтелектуальне кафе «TERRA БАЙТ», основними відвідувачами якого були учні 8-х класів. Саме вони стали учасниками інтелектуальної гри з тем «Кодування даних. Апаратно – програмне забезпечення комп’ютера. Опрацювання текстових даних». Все було, як у справжньому закладі харчування. Команди вибирали в меню оригінальні «страви»: "Криптографічні рулетики", "Мультимедійне олів’є", "Глобальний вінегрет", "Слайди на шпажках", "Текстовий борщ", "Флешку в шоколаді" та виконували відповідні завдання.
За центральним столиком були присутні «ресторанні критики» - учителі інформатики школи Орищин О.К та Шмайда Н.О., які оцінювали відповіді команд.
На «відкриття кафе» були запрошені «зіркові гості». Грою на скрипці чарувала публіку учениця 9-А класу Покора Настя, усіх збадьорив танець у виконанні дівчат 7-А класу «I like dance», заполонила співом учениця 9-А класу Гнатовська Марта.
Перемогу отримала команда 8-А класу «8АТ» і про це оголосила головний шеф-кухар «TERRA БАЙТу» вчитель інформатики Антонів Л.О. ... Читати далі »

Переглядів: 289 | Додав: Alexis | Дата: 07.12.2018

  Учити фінансової дисципліни дійсно ніколи не пізно. Озброївши учнів відповідними знаннями, можна зорієнтувати їх на майбутнє. Враховуючи те, наскільки важливі для успішного життя навички управління фінансами, дуже правильно, що дітям викладають у школах такі предмети, як «Фінанси» та «Фінансова дисципліна». Саме такі уроки проводить учитель Стеців І.Р., вони проходять цікаво та весело! Діти вчаться бути мененджерами, маркетологами, ейчарами, брокерами, банкірами..., створюють свій коворкінг-простір.

Яремків Н.В., заступник директора з виховної роботи

... Читати далі »

Переглядів: 267 | Додав: Alexis | Дата: 03.12.2018

  Зробити святковий атрибут своїми руками набагато цікавіше, ніж купити його в магазині. Тим більше, що кожен автор вкладає у свої роботи не тільки час і матеріали, але і частинку самого себе, а ошатними композиціями зі свічок можна прикрасити будь-яке приміщення. Саме так подумали учні 4-Б класу (класний керівник Золотухіна Н.І.) і вирішили стати учасниками тематичного майстер-класу. Звісно, значно цікавіше власноруч виготовити свічечку, бо те, що робиш своїми руками, несе певну теплу енергетику. Свічки вже давно стали невід'ємним символом Різдва і Нового року. У класі витав передноворічний настрій. А сам процес виготовлення заспокоював, створював домашній затишок.

Яремків Н.В., заступник директора з виховної роботи

... Читати далі »

Переглядів: 274 | Додав: Alexis | Дата: 03.12.2018

  Учні 5-х класів разом зі своїм класними керівниками відвідали Національний театр імені Марії Заньковецької та переглянули програмову виставу з зарубіжної літератури «Поліанна» за мотивами повісті Елеонор Портер. Історія дівчинки-сироти, яку взяла до себе на виховання її тітка, дуже зворушлива та повчальна. Завдяки оптимізму та вірі у найкраще дівчинка долає не лише неприємності, а й допомагає всім своїм друзям. Наприкінці вистави довго не стихали гучні оплески – подяка акторам спектаклю. ... Читати далі »

Переглядів: 271 | Додав: Alexis | Дата: 03.12.2018

Майстер - клас від львівського фуд-фотографа Тараса Шпаргали і його секрети. Сьогодні оголосили переможця конкурсу фуд-фотографій, які учасники проекту розмістили на своїй сторінці в Instagram. Найкращою виявилася учениця нашої школи Юля Білокур (учитель – Кук І.Г.). ... Читати далі »

Переглядів: 265 | Додав: Alexis | Дата: 03.12.2018

« 1 2 ... 41 42 43 44 45 ... 67 68 »
Investigationes
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915



+7 495 287-42-34 info@ucoz.com
Mirum
sample map